​Δυναμική ήταν η πρεμιέρα της εκπομπής «Ραντεβού» του Star, με τον Μάρκο Σεφερλή, καθώς «έπιασε» υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης και, ιδιαίτερα, στα δυναμικά κοινά!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το «Ραντεβού», που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:50, άρχισε το Σάββατο 26 Μαρτίου, με τον Μάρκο Σεφερλή να καλωσορίζει το κοινό με το μοναδικό του χιούμορ.

Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης, η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Star σημείωσε 20,6% στις ηλικίες 15 – 44, ενώ τα καλά νούμερα συνεχίστηκαν και την Κυριακή, οπότε και έκανε 21%. Μάλιστα, το «Ραντεβού» ήταν πρώτο στη ζώνη του και τις δύο ημέρες!

πινακαςραντεβου.jpg

Τι είναι το «Ραντεβού» και πώς να δηλώσεις συμμετοχή

Το «Ραντεβού» είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού concept «Blind Date - Ραντεβού στα Τυφλά». Ένας παίκτης αναζητά το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψηφίους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία και το γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου, στο τέλος κάνει την επιλογή του.

Το ζευγάρι που προκύπτει κερδίζει ένα ταξίδι σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενα πολυτελή ξενοδοχεία με δύο μονόκλινα δωμάτια και διατροφή, αλλά και 1.000 ευρώ! Το ταξίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής και σε επόμενη εκπομπή θα παρουσιάζεται το πώς πέρασε το ζευγάρι και αν τελικά ο παίκτης έκανε τη σωστή επιλογή!

Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες στο http://www.radevoustar.gr ή τηλεφώνησε στο 211 181 59 09.