​Έξι φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο διαρρηκτών το σπίτι της ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη, γνωστής από το ρόλο της γιαγιάς σε πολλές ελληνικές σειρές! «Έχω κάνει το σπίτι μου στρατόπεδο συγκέντρωσης», είπε η ίδια, περιγράφοντας τις στιγμές που ήρθε αντιμέτωπη με τους κακοποιούς.

«Έχω κάνει το σπίτι μου, όχι φρούριο, αλλά στρατόπεδο συγκέντρωσης! Απ�� συρματόπλεγμα σε συρματόπλεγμα πάμε, μόνο περιστρεφόμενο προβολέα δεν έχω βάλει! Όπου να ‘ναι, θα έρθει κι αυτός», είπε, στην εκπομπή «Aννίτα GR», η 81χρονη ηθοποιός.

Μάλιστα, η Τιτίκα Σαριγκούλη περιέγραψε τις φορές που βρέθηκε αντιμέτωπη με τους κακοπο��ούς: «σήμερα ένας πήδηξε από την ταράτσα, άκουσα το θόρυβο, φώναξα “ποιος είναι;” και έφυγε. Την άλλη φορά τον έπιασα τον άλλον στα κεραμίδια, του λέω “κατέβα κάτω γιατί θα σε κάνω κουμπότρυπες” κι έγινε άφαντος. Την άλλη φορά, 6:30 το πρωί ακούω να παραβιάζεται η πόρτα της ταράτσας, φωνάζω “ποιος είναι”, δεν παίρνω απάντηση. Όταν ανέβηκα πάνω, την είχε σπάσει την πόρτα και είχε γίνει άφαντος. Μια άλλη φορά μπήκαν μέσα και μου πήραν μια μηχανή Singer».

Προειδοποιώντας τον κόσμο να προσέχει, η ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς και στους διαρρήκτες που «χτυπούν», κυρίως ηλικιωμένους, υποδυόμενοι ότι εργάζονται στη ΔΕΗ ή άλλους οργανισμούς κοινής ωφέλειας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός!