​Καλά κρατεί η κόντρα της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το σπίτι στα Μελίσσια, στο οποίο τώρα μένει η παρουσιάστρια με τον Μάκη Παντζόπουλο, τα τέσσερα παιδιά της και την μητέρα της.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μετά το διαζύγιο τους, η παρουσιάστρια και ο πρώην διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, βρέθηκαν στα δικαστήρια, με τον Γιάννη Λάτσιο να ζητά πώληση της κατοικίας στα Μελίσσια και την Ελένη Μενεγάκη να αντιπροτείνει τον διαχωρισμό του σε δυο διαφορετικές κατοικίες, κάτι που ο πρ��ην σύζυγός της δεν δέχτηκε.

6309_LATSIOS_MENEGAKI_8112009.jpg
Και επειδή οι δυο τους δεν τα βρίσκουν, την λύση καλείται να δώσει πραγματογνώμονας.

Όπως διαβάζουμε στο «Secret», το πρωί της περασμένης Τρίτης, τα ονόματα της Μενεγάκη και του Λάτσιου, αναγράφονταν στο πινάκιο της δικαστικής αίθουσας, αλλά κανείς από τους δυο δεν εμφανίστηκε, αφου η υπόθεση πήρε αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων για το Ασφαλιστικό.

2964_MENEGAKI_LATSIOS_5112009.jpg
Το ραντεβού αυτό, είχε δοθεί ώστε να οριστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει εκτίμηση του σπιτιού. Η όρκιση του πραγματογνώμονα που διατάχθηκε είτε από το δικαστήριο, είτε από τους διαδίκους, θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Από το πόρισμα του, θα προκύψει εκτίμηση της συνολικής αξίας του σπιτιού, αλλά και το αν μπορεί να διαχωριστεί ώστε να ζήσουν και οι δυο εκεί, ή αν αυτό δεν κριθεί δυνατό, να εκποιηθεί και το τίμημα να μοιραστεί στα δυο μέρη.

Η πλευρά του Γιάννη Λάτσιου πάντως, ζήτησε να δοθεί κοντινή ημερομηνία δικάσιμου, μαρτυρώντας την επιθυμία του να τελειώνει γρήγορα αυτή η ιστορία που τους έχει οδηγήσει τόσες φορές στις δικαστικές αίθουσες.