Για τη σχέση του με την Ελλάδα, την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και όλα όσα ονειρεύεται, μίλησε αποκλειστικά στο star.gr, στην πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης, ο Βαγγέλης Πολυδώρου, ο 24χρονος Έλληνας που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «σαρώνει» στο βρετανικό «The Voice»!

«Αποφάσισα να πάρω μέρος στο “The Voice” γιατί σκέφτηκα ότι θα ήταν μία καταπληκτική ευκαιρία! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφτανα μέχρι αυτό το σημείο του σόου, αλλά πολλοί άνθρωποι, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου, μου έχουν πει πως έχω μοναδική φωνή και σκέφτηκα ότι ίσως θα έχω την ευκαιρία να την δείξω», λέει ο νεαρός τραγουδιστής, που έχει φτάσει στη 12άδα, με την ομάδα του Μπόι Τζορτζ και συνεχίζει ακάθεκτος.

vagelis3.jpg
(Ο Βαγγέλης, στα δεξιά, με τον Μπόι Τζορτζ και τους άλλους δύο φιναλίστ της ομάδας)

Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, σε ένα διάλλειμα από τις πρόβες ενόψει του live του Σαββάτου, ο Βαγγέλης δεν κρύβει την αγάπη του για το τραγούδι. «Θέλω να τραγουδάω! Ελπίζω να βγάλω τραγούδια και δίσκο, αλλά όσο τραγουδάω είμαι ευτυχισμένος», μας λέει όταν τον ρωτάμε πώς φαντάζεται τον εαυτό του μετά το «The Voice», ενώ, σε περίπτωση που είναι ο μεγάλος νικητής, αναφέρει: «αυτό θα ήταν καταπληκτικό! Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά στο σόου, οπότε θα ήταν ένας πραγματικός άθλος».

vagelis5.jpg
(O τραγουδιστής στη σκηνή του προηγούμενου live, ερμηνεύοντας Έλβις Πρίσλεϊ)

Αγαπά τη φωνή του Έλβις Πρίσλεϊ, κομμάτι του οποίου ερμήνευσε σε ένα από τα live, αλλά και την Σελίν Ντιόν, ενώ από Έλληνες καλλιτέχνες δεν κρύβει την αγάπη του για την Έλενα Π��παρίζου, την οποία θυμάται από την εμφάνισή της στην Eurovision το 2005, προσθέτοντας πως λατρεύει τη φωνή της.

vagelis1.jpg
(Εν ώρα πρόβας)

Ο 24χρονος τραγουδιστής κατοικεί στο Λονδίνο. Όπως μας λέει, μέλη της οικογένειάς του ζουν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, τα οποία έχει επισκεφθεί αρκετές φορές και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της χώρας μας.

vagelis2.jpg
(Με τα άλλα δύο μέλη της ομάδας του Μπόι Τζορτζ)

Όσο για το μήνυμα που στέλνει στη χώρα μας, που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, αλλά και το προσφυγικό; «Όλα θα γίνουν καλύτερα! Μην το βάζετε κάτω και παραμείνετε δυνατοί!», λέει σε όλους ο Βαγγέλης!

Συνέντευξη: Βαγγέλης Θεοδώρου