Μαθήματα… διαχείρισης της δημοσιότητας πήγε να παραδώσει ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, λίγες ώρες αφότου την «έλουσε» on air για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την προσωπική της ζωή.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, κατά τη διάρκεια του «Happy Day» της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος άστραψε και βρόντηξε κατά της παρουσιάστριας, με αφορμή το χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «ένας επαγγελματίας, κρίνεται στο σανίδι καθημερινά και όχι μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της κλειδαρότρυπας της κρεβατοκάμαρας του… Θα ήθελα την ίδια επιτυχία που έχει στα περιοδικά να την είχε και στα νούμερα της εκπομπής της»!

Μετά το σούσουρο που προκάλεσε, ο Δήμος Βερύκιος αποφάσισε να... τα πει κατάμουτρα στην Κατερίνα και εμφανίστηκε στο πλατό του «Λόγω TiVis», όπου, για περίπου επτά λεπτά, της έκανε… σεμινάριο για το πώς πρέπει να περιφρουρεί την προσωπική της ζωή.

«Γιατί τα προσωπικά σου να τα διαβάζω στην εφημερίδα; Εσείς οι νεότερες πρέπει να έχετε έναν οδηγό, την περπατησιά της Μπουμπουλίνας. Μάθατε εσείς ποτέ ποιες ήταν οι σχέσεις της Μενεγάκη. Δεν μπορούσε η Μενεγάκη να βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια και τις εφημερίδες;», ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν δίστασε να… χτυπήσει και το χέρι στο τραπέζι της εκπομπής!

Όσο για την Κατερίνα;
Δεν έκρυψε ότι τα λόγια του την στεναχώρησαν, ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αναφέροντας πως «μπορεί στην αρχή να είχα κάνει κάποια λάθη, προσπαθώ τώρα να το περιφρουρήσω όλο αυτό, αλλά καμιά φορά δεν βγαίνει»!

Δείτε στο βίντεο την on air συνάντηση Δήμου - Κατερίνας