Πυρ και μανία έγινε ο Δήμος Βερύκιος, όταν είδε να διαφημίζεται στα εβδομαδιαία περιοδικά, ο χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγο καιρό μετά την επανασύνδεση τους.

«Είδα την διαφήμιση ενός γυαλιστερού περιοδικού στην εκπομπή σου που διαφημίζει τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου. Εμένα αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν και οφείλω να το πω. Είμαι από τους ανθρώπους εδώ στον Alpha που έχω δώσει και δίνω καθημερινά τον εαυτό μου για την επιτυχί�� της απογευματινής ζώνης. Δεν τα έχω καταφέρει στο βαθμό που θα έπρεπε, αλλά δεν αφορά και δεν είμαι μόνο εγώ αυτός που μπορεί να το πετύχει!» είπε αρχικά στο «Happy Day» και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, προσθέτοντας:

«Ειλικρινά σας λέω επειδή την Κατερίνα προσωπικά την αγαπάω, θα ήθελα την ίδια αποδοχή και επιτυχία που έχει στα ιλουστρασιόν περιοδικά για τις προσωπικές της σχέσεις και για την κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαρας της, να την είχε και στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. Ένας επαγγελματίας, κρίνεται στο σανίδι καθημερινά και όχι μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της κλειδαρότρυπας της κρεβατοκάμαρας του».

Μάταια προσπαθούσε η Σταματίνα να υπερασπιστεί την Καινούργιου, με τον Βερύκιο να συνεχίζει και ν�� το γενικεύει:

«Αυτό αφορά όλους μας. Και κυρίως εσάς, τον γυναικείο πληθυσμό, και ιδιαίτερα τις νεότερες γενιές. Δεν θα ήθελα ειλικρινά η επιτυχία σας να μετριέται μέσα από τα κλικ που κάνουν οι προσωπικές σας σχέσεις και διαδρομές! Αυτά τα κλικ είναι πρόσκαιρα. Tο γυαλιστερό περιοδικό να σε διαφημίζει και να σε κάνει… εμένα αυτά δεν με αρέσουν! Αν δεν κουνήσεις τον κώλο σου…».

Mάλιστα ξεκαθάρισε πως «εμείς είμαστε εδώ για να ψυχαγωγούμε και να ενημερώνουμε τον κόσμο. Δεν είμαστε εδώ για να ανοίγουμε την πό��τα της κρεβατοκάμαρας μας και να βγάζουμε τα άπλυτα μας στη φόρα. Εγώ σας καταθέτω την καρδιά μου και σας λέω πως δεν υπάρχει μέρα από τότε που βγαίνει το “Λόγω TiVis” που να μην καταθέτω τις απόψεις, τις ιδέες και τον προβ��ηματισμό μου. Επομένως έχω δικαίωμα να λέω και την άποψη μου! Χώρισε δεν χώρισε; Δικαίωμα της! Όχι της κοινωνίας της υπόλοιπης. Τα περιοδικά πρέπει να κάνουν την δουλειά τους και εσείς όλες την δική σας! Ή ζευγάς ζευγάς ή παπάς παπάς! Αποφασίστε τι θέλετε. Αυτό το εργοστάσιο παραγωγής σοκολάτας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, σου δίνει την δυνατότητα να γίνεις και σταρ αλλά πρέπει πρωτίστως να τιμάς τον εαυτό σου, την βιολογική αλλά και την επαγγελματική οικογένεια σου».

Για να καταλήξει λέγοντας πως την Κατερίνα την αγαπάει, αλλά δεν μπορεί να μην λέει και τα στραβά της, καθώς όποιος αγαπά… στεναχωρεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.