Ένα σούπερ επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και απρόοπτα είναι το σημερινό που θα προβληθεί στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση επεισοδίου

Η Κάτια μεταφέρει τον Μάνο στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο, μέχρι να του περάσει η κρίση. Εκείνος όμως, που δεν αντέχει, της ζητάει να πάει σπίτι του και να του φέρει τα ειδικά οπιούχα pads. Ο Άρης ζητάει από την Έλσα να γίνουν ζευγάρι. Η Έλσα, που το βλέπει σαν τη μοναδική ευκαιρία να ξεχάσει τον Μάνο, αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό, χωρίς να του δώσει σαφή απάντηση.

Ο Αχιλλέας ενημερώνει την Εύα για την άσχημη κατάσταση της υγείας της Φωτεινής κι εκείνη του ζητάει να τη γυρίσουν στο ίδρυμα που βρισκόταν πριν από τη μεταφορά της στον ξενώνα. Ο Αχιλλέας αντιδράει, αλλά στο τέλος δέχεται για άλλη μία φορά να της κάνει το χατίρι. Η Κρίστη εκφράζει στην Άννα την απογοήτευσή της για τον Άλκη. Η Κάτια πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου, προφασιζόμενη πως χρειάζεται ένα πουκάμισο για τη φωτογράφιση που θα κάνουν για το μαγαζί που θα εμφανίζεται ο Μάνος. Όσο η Μαρίνα ψάχνει, η Κάτια είναι στο μπάνιο και παίρνει τα ειδικά pads του Μάνου, χωρίς να αντιληφθεί πως η Μαρίνα την παρακολουθεί. Την ίδια ώρα, ο Μάριος χτυπάει την πόρτα του δωματίου της Κάτιας κι έκπληκτος βλέπει τον ημίγυμνο Μάνο. Η Δάφνη αποφασίζει να παίξει καλά τον ρόλο της ερωτευμένης συζύγου για να αποπροσανατολίσει τον Αντρέα από κάθε υποψία που έχει να κάνει με την έρευνά της για το κύκλωμα. Παράλληλα, τα βάζει με τον εαυτό της που δεν έδωσε σημασία στα μηνύματα της Βάνας, την οποία δεν ξέρει πού να βρει.

Ο Τζόνυ, μετά από συνεννόηση με τη Χαρά, δίνει ραντεβού με την Κρίστη στο ίδιο σημείο όπου λίγο μετά θα εμφανιστεί κι εκείνη μαζί με τον Άλκη. Η Βάνα αντιλαμβάνεται πως ο Αντρέας έχει βαλθεί να την ανακαλύψει και μεταμφιέζεται, περπατώντας στους δρόμους χωρίς να γίνεται αντιληπτή από τους άντρες του. Η Μαρίνα ρωτάει ευθέως την Έλσα για τα συναισθήματά της απέναντι στον Μάνο και σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως η κόρη της είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ο Μάνος από την άλλη εκμυστηρεύεται στην Κάτια πως σκοπεύει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο στη Μαρίνα, ώστε να την κάνει να τον σιχαθεί, πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα την κάνει να ξεπεράσει πιο ανώδυνα τον θάνατό του. Ο Κυριάκος βάζει το σχέδιο της δολοφονίας στην τελική ευθεία με τη βοήθεια του Μίλτου. Ο Πέτρος εκφράζει στη Μάρθα τα αισθήματά του γι’ αυτήν κι εκείνη αφήνει ελεύθερο τον εαυτό της να ζήσει τον έρωτά της.