Μία εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες, διοργάνωσε στις 18 Μαρτίου ο Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων και ο πρόεδρος της Ιωάννης Μαρωνίτης.

ζήνα μπάγια.png

Παρουσιάστρια ήταν η Μπάγια Αντωνοπούλου και η βραδιά ξεκίνησε στις 19:00 με ένα μουσικό αφιέρωμα από την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Μετά ακολούθησαν και οι βραβεύσεις σε γυναίκες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο χώρο τους.

μπαγιάρα (800x535).jpg

Ανάμεσα σ' αυτές η Πρόεδρος του σωματείου Καλλιπάτειρα, Κατερίνα Παναγοπούλου, η Πρόεδρος Ιδρύματος εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, Μαρίνα Θεοχαράκη, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star, Ζήνα Κουτσελίνη, η Ολυμπιονίκης taekwondo στο Σίδνευ, Αρετή Αθανασοπούλου, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Special Olympics, η Έλια Θανογιάννη Πρόεδρος του Μερόπειου Ιδρύματος και η δημοσιογράφος, Ελένη Λαζάρου.

κουτσελίνη.jpg

To παρών στην εκδήλωσε έδωσαν, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο κος Τέρενς Κουίκ, η κα Σοφία Βούλτεψη που εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κο Κυριάκο Μητσοτάκη, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας διοικητικής ανασυγκρότησης του υπουργείου εσωτερικών κος Τζανέτος Φιλιππάκος, η αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κα Λάσκαρη Βασιλική, η βουλευτής Β' Πειραιά της Ένωσης Κεντρώων κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου,η Βουλευτής Β' Πειραιά της ΝΔ κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, η πρόεδρος της UNICEF κα Σοφία Τζιτζίκου, ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κος Κοδέλλας, η Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος “ ΕΛΠΙΔΑ��� κα Φιλιππίδου Κέττυ και η Πρόεδρος του Ευρωμεσογειακού Κέντρου για την UNESCO κα Τιτίκα Στασινοπούλου.

κουικ.png