​Άλλο ένα καινούργιο επεισόδιο της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» έρχεται να σας συναρπάσει στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

H Άννα πλησιάζει τη γυναίκα με το μωρό στο πάρκο και συζητάει μαζί της. Η Δάφνη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ πως ο Αντρέας ήξερε για την επίθεση. Η Μάρθα την προτρέπει να συναντηθεί τελικά με τη Βάνα, μήπως και τη βοηθήσει να ξεμπλέξει το κουβάρι με την υπόθεση των τοκογλύφων. Την ίδια ώρα, ο Μάριος λέει στον Νικ για τη συνάντησή του με τη Βάνα και τις υποψίες πως ο Αντρέας κρύβεται πίσω από το κύκλωμα και του ζητάει να έρθει στην Κύπρο. Σε συνδυασμό και με την πρόταση του Άλκη, ο Νικ αναστατώνεται και αποφασίζει να γυρίσει σύντομα κοντά στους φίλους του που τον έχουν ανάγκη. Η Μάρθα συμβουλεύει τη Δάφνη να μη δείξει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της απέναντι στον Αντρέα για να μην υποψιαστεί κάτι. Η ιδέα όμως και μόνο πως κοιμάται δίπλα σ�� έναν πιθανό εγκληματία αγχώνει τη Δάφνη, που δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Η Εύα πηγαίνει στο ίδρυμα και μπαίνει στο δωμάτιο της Ελπίδας, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα προειδοποιητικό μήνυμα στη Μάρθα. Ο Πέτρος βγάζει από τη θυρίδα, που διαθέτει, όλα τα στοιχεία που αφορούν στη Red Swan και τα φωτογραφίζει. Η Δάφνη προφασίζεται αδιαθεσία για να μην πάει στη Δίωξη. Ο Αντρέας, που είναι υποψιασμένος πως κάτι συμβαίνει, συνεχίζει να ψάχνει μανιωδώς τη Βάνα για να της κλείσει το στόμα μια και καλή. Ο Άλκης ζητάει κι άλλο χρόνο από την Κρίστη, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να του τον δώσει. Η Έλσα προσπαθεί να ξεγελάει τα συναισθήματά της για τον Μάνο και πηγαίνει στον Άρη. Ο Πέτρος αιφνιδιάζει τον Αχιλλέα με τα στοιχεία που συγκέντρωνε όλα αυτά ��α χρόνια για το κύκλωμά τους και τον προειδοποιεί πως, αν η Δάφνη πάθει το παραμικρό, θα τα καταθέσει ο ίδιος στην Αστυνομία. Ο Μάνος είναι στο μαγαζί όταν τον πιάνει μία μεγάλη κρίση και καλεί την Κάτια για βοήθεια. Η Εύα λέει στη Μαρίνα για τα προβλήματά της με τον Πέτρο και το ρόλο της Μάρθας στη ζωή του. Ο τρόπος που μιλάει για να κρατήσει τον Πέτρο κοντά της με κάθε κόστος, τρομάζει τη Μαρίνα, που για πρώτη φορά βλέπει αυτή τη σκληρή πλευρά της αδερφής της.

Ο διευθυντής του ξενώνα ενημερώνει τον Αχιλλέα για τη μη αναστρέψιμη κ��τάσταση της Φωτεινής. Ο Αχιλλέας, μπροστά στην προοπτική πως η Φωτεινή πεθαίνει, νιώθει μεγάλη ανακούφιση.