​Ο Μάριος Βραχάτης κατάφερε να κερδίσει την Κωνσταντίνα μετά από 4 συνεχόμενες εβδομάδες στο παιχνίδι! Θα καταφέρει να κερδίσει 2η συνεχόμενη φορά; Σήμερα πάντως στις 16:30 θα γνωρίσει τους νέους του ανταγωνιστές που είναι οι εξής!

ΜΑΡΙΟΣ.png

Η Αναστασία Τζούρου, 25 ετών, έχει τελειώσει νηπιαγωγός και ασχολείται με το μακιγιάζ. Σπουδάζει φλαμένγκο και ζει στη Θεσσαλονίκη. Αγαπάει τη μαγειρική και θέλει να πάρει μέρος για την εμπειρία και να αποδείξει στους φίλους της ότι είναι καλή μαγείρισσα.

αναστασία.png

Ο Νίκος Λουκίδης, 35 ετών, είναι ιδιοκτήτης καφέ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αγαπάει πολύ τη μαγειρική και μαγειρεύει καθημερινά. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Είναι πολύ δυναμικός χαρακτήρας και δεν διστάζει να πει τη γνώμη του. Πώς θα τα πάει άραγε αυτή την εβδομάδα;

ΝΙΚΟΣ.png
Ο Διονύσης Φωτεινάκης, 52 ετών, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών με καταγωγή από την Κρήτη, που όμως ζει στη Νέα Μάκρη. Έχει περάσει από το επάγγελμα του διακοσμητή, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και μαγειρεύει εξαιρετική, ειδικά, παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Θα καταφέρει να κερδίσει;

ΔΙΟΝΥΣΗΣ.png

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

BLIND TASTE στο Star, γ��α τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

Γνωρίστε τους παίκτες της 22ης εβδομάδας του Blind Taste: