​Τις νέες φώτο Γερμανού-Ιωάννου που «δείχνουν» επανασύνδεση, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας από το «Πρωινό».

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την παρουσιάστρια και τον πρώην της, σε τρυφερά ενσταντανέ στο κέντρο, μετά από ένα χρόνο χωρισμού.

Βλέποντας αυτές τις εικόνες, ο παρουσιαστής σχολίασε:

«Αχ Παναγία μου… άντε πάλι! Δεν αντέχω και ξέρεις γιατί; Επειδή η Ναταλία έχει αλλάξει πλέον. Δεν έχει το χιούμορ που είχε, και ξέρει πάρα πολύ καλά ότι την αγαπάω(…)Άρα η κατάληξη ποια είναι; Ότι η Γερμανού έχει χεσμένο τον Γεωργαντά, ο οποίος πριν λίγο καιρό έλεγε “πάνω απ΄το πτώμα μου Μάνο!” Άρα Γεωργαντά πέρασε π��νω από το πτώμα σου και δεν ακούμπησε».

200316145838_8234.jpg
«Ο Γεωργαντάς δεν έχει μιλήσει ακόμα με την Γερμανού. Θα έρθει η στιγμή που θα της τα πω μια χαρά» ανταπάντησε ο Θέμης, με την Μαρία Ηλιάκη να εξηγεί πως συνάντησε την Ναταλία προ ημερών στο κομμωτήριο, και είχαν τον εξής διάλογο:

«Της είπα “σε παρακαλώ πάρα πολύ, πες μου ότι δεν έχει γίνει κάτι με τον Μάνο Ιωάννου”, και μου λέει “στο υπόσχομαι”. Οι δικές μου πληροφορίες, λένε ότι απλά ο Μάνος την κάλεσε να δουν τον μαγαζί του Κόκλα που έχει ανοίξει ένα μπαράκι, πήγε, ήπιαν ένα ποτό και έφυγε μόνη».

Ωστόσο την τελευταία κουβέντα την είχε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε:

«Εγώ δέχομαι ότι δεν είναι μαζί. Ψιλοτρίβεται όμως. Δεν είναι μπεμπέκα η Ναταλία, ξέρει πολύ καλά ότι αν πάει εκεί θα την πετύχουν, οπότε θα δώσουν δικαίωμα και σε εμάς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.