​Θέση στο σάλο που δημιουργήθηκε με πολλούς να ζητούν ακόμα και απόλυση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 –για τα σχόλια που έκανε για τον Παντελίδη-, πήρε ο Βαγγέλης Περρής, μέσα από την στήλη του «autocue» στο «Πρώτο Θέμα».

Θυμίζουμε, πως η ξανθιά παρουσιάστρια είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα όταν στο «Πρωινό» σχολίασαν το τραγούδι «γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα», με την Φαίη να παίρνει θέση λέγοντας:

«Το ότι δεν έχει τις σπουδές που θα έπρεπε εντάξει! Ακολουθεί τον δικό του δρόμο που αρέσει κιόλας. Μέχρι ποιο σημείο αρέσει; Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσ��αλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε… Αυτό με γεια του και με χαρά του!».

Μετά τον θάνατο του 32χρονου τραγουδιστή στις 18 Φεβρουαρίου, πολλοί ήταν εκείνοι που στράφηκαν κατά της Φαίης, με την παρουσιάστρια να δέχεται χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στα social media.

vagelis-perris-people77-1.jpg

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:

«Για την οικονομία της συζήτησης θεωρούμε ότι τα σχόλιά της για τον Παντελή Παντελίδη ήταν υπερβολικά και ότι ο ατυχής στίχος για τα "Κατεχόμενα" δεν επέβαλλε την "επανατοποθέτηση του τραγουδιστή στο καλλιτεχνικό στερέωμα", όπως πρότεινε ο εισαγγελέας κ. Καβατζίκης. Επίσης, για την οικονομία της συζήτησης πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν δεν προέκυπτε το μοιραίο, τα σχόλια θα είχαν ξεχαστεί και θα μας απασχολούσε μια νέα, επίσης μικρής εμβέλειας ιστορία. Τα δύο γεγονότα, όμως, συνδέθηκαν με επικίνδυνη ελαφρότητα, βγήκαν καταδίκες που ξεκίνησαν δικαιολογημένες λόγω της πρώτης έντασης, αλλά συνεχίζονται παίρνοντας ανεξέλγκτες διαστάσεις. Αυτοί που καταδικάζουν τις επιθετικές εκφράσεις καταφεύγουν σε απειλητ��κές ακρότητες, όσοι ζητούν ευαισθησία απέναντι στις μανάδες έφτασαν στο σημείο να βρίζουν μέχρι και τα παιδιά της Φαίης Σκορδά! Τις περισσότερες φορές οι τραγωδίες οδηγούν στο άνοιγμα της ψυχής, στην ανάδειξη της ανθρωπιάς. Ο θάνατος του Παντελίδη δεν θα ξεπεραστεί με το μίσος, αλλά με τη μεγαθυμία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητούν απόλυση της Σκορδά για όσα είπε για τον Παντελίδη– Ποια παρουσιάστρια την υπερασπίστηκε!

Σε μποϊκοτάζ στη Φαίη Σκορδά καλούν θαυμαστές του Παντελίδη!