Πριν λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε με το κανάλι της Κάντζας για τέσσερα χρόνια και όχι για ένα ή ένα συν ένα, ως είθισται με τα περισσότερα τηλεοπτικά πρόσωπα, τερματίζοντας το θρίλερ που ήθελε την παρουσιάστρια να «πολιορκείται» από το Mega και το Ε.

Μάλιστα, όπως σας γράψαμε από το star.gr, το νέο της συμβόλαιο περιλαμβάνει την πρόβλεψη η Ελένη να αναλάβει πόστο συμβούλου ψυχαγωγικού προγράμματος!

menegaki-zarifi.jpg
Σε συνέντευξη που έδωσε η συνεργάτιδά της, Κατερίνα Ζαρίφη στην εφημερίδα «Αγορά» ��ίλησε, μεταξύ άλλων, και για το νέο ρόλο της Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες.

«Ούτως ή άλλως, η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που δρα συμβουλευτικά σε διάφορες εκπομπές του Alpha. Ουσιαστικά, η καθημερινή σκαλέτα κάθε εκπομπής είναι «μπάλα» που παίζει η Ελένη. Η Ελένη είναι πολύ καλή στο να «τσιμπάει» κόσμο, ξέρει να αναγν��ρίζει τα ταλέντα του κάθε ανθρώπου. Είναι η αξονική τομογραφία της ελληνικής TV, είναι φουλ φυσιογνωμίστρια. Εμένα, για να καταλάβεις, με άκουσε στο ραδιόφωνο και ήθελε να με γνωρίσει από κοντά. Ούτε που κατάλαβα πότε μου ήρθε η πρόταση. Την πρώτη φορά που τη συνάντησα στο καμαρίνι της με ρώτησε τι ζώδιο είμαι και τι ώρα έχω γεννηθεί» αποκάλυψε.

Όσο για το αν ισχύει ο αστικός μύθος ότι στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι συνεργάτες της παρουσιάστριας έχουν ρητό όρο να μην μιλούν πουθενά για τα προσωπικά της Ελένης; Η ίδια απάντησε: «Όχι, δεν ισχύει αυτό. Εκτός των άλλων, η Ελένη είναι τόσο “σφίγγα” που δεν ξέρει κανείς από εμάς τίποτα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που θα κάτσει να σου πει τα εσώψυχά του και η ίδια η Ελένη δεν αφήνει να διαρρεύσουν πληροφορίες στο στενό επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι κλειστός άνθρωπος και ποτέ δεν αποκαλύπτει τις κινήσεις της»