Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τη διώροφη υπερπολυτελή βίλα 1.000 τ.μ στο Καστρί στην οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα μετακομίσει η Ελένη Μενεγάκη μετά το Πάσχα μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και την οικογένειά της!

170316224626_6082.jpg
Αν και η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει ούτε να διαψεύδει αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει φήμες που κυκλοφορούν, αυτή τη φορά θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω της εκπομπής της.

170316224622_2198.jpg

Όπως αποκάλυψε η Ελένη, δεν έχει σκοπό να μετακομίσει και υποστήριξε πως ίσως κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά της προκειμένου να πουληθεί η χλιδάτη κατοικία.

170316224624_4070.jpg

«Το τελευταίο που δεν έχω δώσει καμία σημασία αλλά σήμερα θα σας το πω κι αυτό, αλλά δεν αντέχω πια, με ρωτάνε “αλλάζεις σπίτι;”. Κυκλοφορούν κάτι ��ωτογραφίες ενός ωραιότατου σπιτιού αλλά δεν το γνωρίζω! Μέχρι και τα παιδιά μου με ρώτησαν “Μαμά θα πάμε στο Καστρί;”. Λέω “τι να κάνουμε εκδρομή;” …Ούτε μετακομίζω στο Καστρί, ούτε έχω σπίτι στο Καστρί, ούτε έχω κάνει βόλτα κοιτάζοντας είτε νοικιασμένα είτε σπίτια που πουλιούνται! Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται και δεν θα απαντούσα, όπως δεν απαντάω σε τίποτα, αλλά αυτό έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Με ρωτάει ακόμη και η μάνα μου. Με ρωτάνε οι φιλενάδες μου! Ίσως κάποιος να θέλει να το πουλήσει και να λέει ωραία ιδέα, κάτσε να βάλω τη Μενεγάκη μπροστά, να παίξει το σπίτι μου παντού, μπας και βρεθεί κανένας πελάτης!» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Δείτε ΦΩΤΟ (ΚΑΙ) από το εσωτερικό της ΝΕΑΣ βίλας της Μενεγάκη

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε εικόνες από τη νέα βίλα της Μενεγάκη στο Καστρί!