Πολλά νεύρα είχε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμος Βερύκιος, αφού μία ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή τον έκανε να «εκραγεί» και, μάλιστα, να αποχωρήσει on air!

Κατά την καθιερωμένη σύνδεση του «Happy Day» με το ραδιοφωνικό στούντιο του Alpha, η παρουσιάστρια ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για τους πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στα Ιωάννινα.

«Αν δεν καταλαβαίνεις, δεν θα στο πει ο Σπύρος. Δεν θα κάνουμε ανάλυση στο “Happy Day” γιατί τους πάνε στα Γιάννενα. Θα σου το λύσουμε τώρα στο “Happy Day”; Πώς θα λυθεί;», απάντησε ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα του είπε: «θες να βγούμε στη Μενεγάκη να μου το λύσεις; Δεν έχω πρόβλημα με την ώρα».

«Όχι, ούτε στη Μενεγάκη. Δεν λύνονται στα τηλεπαράθυρα. Αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις τ�� να σου κάνω;», συνέχισε ο δημοσιογράφος, με την παρουσιάστρια να χαμηλώνει τους τόνους και να λέει «κατάλαβα, εντάξει».

Κάπου εκεί ήρθε… ανακωχή, που, όμως, δεν κράτησε για πολύ!

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν η Σταματίνα επεσήμανε ότι η συζήτηση πρέπει να ολοκληρωθεί γιατί ο χρόνος φτάνει στο τέλος του, ο Δήμος… «εξερράγη» και αποχώρησε on air! «Η κυρία Σταματίνα αποφάσισε ότι δεν είναι σοβαρό! Σου είπα ότι έχω πολλά μποφόρ, θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη!», είπε ο δημοσιογράφος και μάταια εκείνη ζήτησε συγγνώμη και τον κάλεσε να ολοκληρώσει.

«Καλό Σαββατοκύριακο! Γειά σου κούκλα μου! Σου είπα θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη. Έπρεπε να είσαι έξυπνη!», ��ίπε ο δημοσιογράφος και… έφυγε!

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό