Ένα… δράμα ζει η Ελένη Μενεγάκη καθώς δεν μπορεί να συνέλθει από το jet lag που της προκάλεσε το υπερατλαντικό ταξίδι της στη Νέα Υόρκη.

Η παρουσιάστρια, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή της, υποφέρει από αυπνίες και πονοκεφάλους, από τότε που πάτησε το πόδι της σ��ην Ελλάδα, καθώς δεν μπορεί να συνηθίσει τη διαφορά ώρας.

Resizer (1).jpg

«Μπορείς να μου πεις πως μπήκες στους χρόνους;» είπε η ίδια απευθυνόμενη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, με τον οποίο πήγε στο «Μεγάλο Μήλο» και πρόσθεσε: «Έχω να με θυμηθώ από πιτσιρίκα να κοιμάμαι τόσο αργά! Χθες είδα όλα τα βραδινά προγράμματα και τα μετά. Δύο και κοιμήθηκα! Τι θα κάνω; Πως θα βρω τη νύστα μου στις 10;»

«Δεν έχω προσαρμοστεί εδώ στη διαφορά της ώρας και είχα πονοκέφαλο όλη μέρα και όλη νύχτα κόντευα να τρελαθώ. Τι θα κάνω; Τα είδα όλα! Δεν είναι δυνατόν όλοι στο σπίτι να κοιμούνται! Τρελάθηκα! Είπα "τέτοια ώρα εγώ είχα κοιμηθεί ένα τετράωρο"! Πώς το κάνουν αυτοί που το κάνουν έτσι από συνήθεια και κοιμούνται ας πούμε μία η ώρα; Να κόβω βόλτες στο σπίτι 2 η ώρα; Δεν μ’ άρεσε καθόλου!» συνέχισε «τρελαμένη»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ