Τη στιγμή που τα διεθνή ΜΜΕ επαινούν την πρωτοβουλία της Αντζελίνα Τζολί να επισκεφθεί τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, δίνοντας διεθνή χροιά στο θέμα των κλειστών συνόρων και τις απελπιστικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επέλεξε να στάξει «χολή» για την 40χρονη σταρ!

«Η Αντζελίνα Τζολί έτυχε μεταχείρισης... star από εκατοντάδες μετανάστες» είναι ο τίτλος του άρθρου για την επίσκεψη της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά, την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «η ηθοποιός, ειδική απεσταλμένη των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, αποδείχτηκε έν��ς ευχάριστος αντιπερισπασμός για τους πρόσφυγες, πολλοί από τους οποίους έχουν υποστεί βασανιστικά ταξίδια μέχρι την Ευρώπη αφού δραπέτευσαν από τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή».

Επισημαίνοντας ότι η επίσκεψη ��ης 40χρονης πρωταγωνίστριας προκάλεσε τόσο πανζουρλισμό, που με δυσκολία μπορούσε να κινηθεί, η «Daily Mail» αναφέρει πως οι πρόσφυγες έσπευσαν να τραβήξουν μια φωτογραφία και να δουν πως είναι από κοντά μια σταρ του Χόλιγουντ, ενώ επισημαίνει πως η Αντζελίνα έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα παιδιά των προσφύγων και καταλήγει πως επισκέφτηκε την Ελλάδα «για να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ύπατης Αρμοστείας και της ελληνικής κυβέρνησης να εντατικοποιηθεί η αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης απέναντι στην επιδείνωση της ανθρωπιστικής κατάστασης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BINTEO: Στο hot spot της Λέσβου εν μέσω διαμαρτυρίας η Τζολί - Είδε α��υνόδευτα προσφυγόπουλα!

Τζολί: «Δεν θα τελειώσει σύντομα το δράμα» - Μήνυμα στήριξης στη Λέσβο

ΔΕΙΤΕ το μήνυμα της Γαρμπή για την Τζολί και τους πρόσφυγες!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ από την επίσκεψη της Τζολί στον Πειραιά!