​Αφορμή για να αστράψει και να βροντήξει εναντίον των social media βρήκε ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας ��ο ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις φήμες ότι χωρίζει.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» επιτέθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός όταν υπάρχουν παιδιά, αλλά και ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι πιο αμείλικτη.

«Πρέπει να σεβόμαστε τα παιδιά και τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων. Δεν είναι ότι την προσωπική ζωή δεν τη σέβονται μόνο οι δημοσιογράφοι. Ούτε στα social media την σέβονται», ανέφερε ο Γιώργος μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο «Πρωινό» και συνέχισε: «εγώ μπήκα χθες και έχουν ανέβει κάποιες φωτογραφίες -με μοζαΐκ βέβαια- από το ταξίδι που κάναμε στη Disneyland το Σαββατοκύριακο με τον Γιαννάκη και λέει “πω πω! Τι άσχημο παιδάκι είναι αυτό”! Δηλαδή πόσο σκ@τόψυχος μπορεί να είσαι για να λες ότι ένα παιδάκι είναι άσχημο; Ο καθένας το παιδί του το βλέπει ως το ωραιότερο, αλλά δεν μπορεί να το λες αυτό! Πρέπει κι εκεί να επέμβει η Δικαιοσύνη!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας