Το ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη επεσήμανε ο στενός του συνεργάτης, Χάρης Λεμπιδάκης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει κανιβαλισμός, τόσο από δημοσιεύματα, όσο και από κάποιους που εμφανίζονται ως αυλικοί και στενοί φίλοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή «και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους».

«Μετά από ένα ατύχημα, ο καθένας θα κοιτάξει να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί… Είναι πάρα πολύ τραγικό, όπως τραγικά είναι κι αυτά που έχουν γραφτεί. Υπάρχει ένας κανιβαλισμός, τόσο από μέσα ενημέρωσης, όσο και από αυτούς τους υποτιθέμενους αυλικούς που ήταν δίπλα στον Παντελή, οι οποίοι βγαίνουν και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους», είπε, στην εκπομπή «Όλα», ο δημοσιογράφος.

783A1335 (1024x657).jpg

Μάλιστα, ο Χάρης δεν έκρυψε πως ο ρόλος του είναι άχαρος και αισθάνεται άσχημα που πρέπει να βγει και να μιλήσει για τον τραγουδιστή, ενώ διερωτήθηκε τι πρέπει να κάνει η οικογένεια του Παντελή με τα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνον και τον τραγικό χαμό του. «Τι να κάνει η οικογένεια; Να βγει και να αρχίσει τις μηνύσεις; Να αρχίσει να βλέπ��ι ποιος γράφει τι;», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμφώνησε με τον Θέμο Αναστασιάδη πως το ρεπορτάζ «τρέχει» γύρω από χρήματα, όπως η αποζημίωση από ασφαλιστικές εταιρείες, οι δικαιούχοι ασφαλίστρων και η τυχόν ασφάλεια ζωής.

Αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση της οικογένειας, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι πενθούν και έχουν το ακαταλόγιστο με την καλή έννοια. Ειδικά η μάνα του, η κυρία Αθήνα, αυτό που νιώθει δεν μπορεί να το αντιληφθεί κανένας. Ο πατέρας του είναι αλλιώς, είναι άνδρας, είναι στα μαγαζιά του, συναναστρέφεται με κόσμο… Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν το χρόνο τους να ξεπεράσουν πράγματα, καταστάσεις και κακοθελητές που είναι δίπλα τους και τους λένε του κόσμου τις χαζομάρες, οι οποίες δεν τους κάνουν να έχουν ένα φυσιολογικό πένθος».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο στενός συνεργάτης του Παντελή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tι ετοιμάζουν στις 26 Μαρτίου για τον Παντελή- Τα αδέλφια του καλούν τον κόσμο μέσω faceboοk!

Τροχαίο Παντελίδη: Τα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ στοιχεία που θα δείξουν ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

Τι σκότωσε ακαριαία τον Παντελίδη-Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή