​Ένα video για την κατάσταση που επικρατεί στη Συρία από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος έως και σήμερα, πρόβαλε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Ωστόσο τα πλάνα που παίχτηκαν ήταν πολύ «σκληρά», με αποτέλεσμα τόσο η παρουσιάστρια όσο και η Κατερίνα Ζαρίφη να λυγίσουν.

Όπως θα δείτε και στο video, η Ελένη δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση της, προσπαθώντας με το ζόρι να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη ξέσπασε λέγοντας:

«Επειδή πήγα στον Πειραιά, είναι μια τραγική κατάσταση. Πραγματικά σας μιλώ, αν δεν το δεις από κοντά αυτό το πράγμα, δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι συμβαίνει! Είναι απίστευτο! Πας και βλέπεις παιδάκια που σε τραβάνε από το χέρι... Είναι φοβερή η κατάσταση! Είναι άνθρωποι που έχουν φάει τις βόμβες στο κεφάλι κι έχουν παιδιά που μπουσουλάνε μες στη βρώμα! Τι να σας πω παιδιά… είναι τραγική η κατάσταση. Πρέπει να βοηθήσουμε! Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να έρθουν να καταπλακώσουν την Ελλάδα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι εδώ αντιμετωπίζουμε προβλήματα, το λένε οι ίδιοι!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.