​Τον συνεργάτη της, Δημήτρη Παπανώτα θέλησε να υπερασπιστεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και να αποδείξει πως δεν σχολίασε εκείνος αρνητικά τα μαλλιά της Ελένης Καστάνη αλλά η ίδια.

«Ευτυχώς Δημήτρη μου που χθες ενστικτωδώς ήθελα να σε στηρίξω, που να ήξερα πως εγώ τελικά έκανα αυτά τα σχόλια και όχι εσύ. Βέβαια να την είπα άλουστη αποκλείεται γιατί είμαι κυρία με Κ κεφαλαίο» είπε γελώντας η οικοδέσποινα της εκπομπής «Happy Day» και έδωσε πάσα για τα προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο.

«Το μαλλί της κυρίας Καστάνη είναι το επιμελώς ατημέλητο. Είναι το μαλλί που το Σάββατο έχεις κάνει γενική καθαριότητα και έχει λαδωθεί και δεν έχεις προλάβει να πας να το φτιάξεις γιατί το κομμωτήριο έκλεισε» ήταν τα λόγια που είχε πει με χιουμοριστικό τρόπο η Σταματίνα.

Μετά την προβολή του εν λόγω βίντεο η παρουσιάστρια πήρε το λόγο λέγοντας.

«Την αγαπάμε πάρα πολύ την Ελένη Καστάνη. Έχουμε χιούμορ και μας αρέσουν αυτές οι στιγμές. Έχουμε αποδείξει πως ό, τι λέμε, το λέμε με καλή διάθεση και με χιούμορ χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε κανέναν. Γι’ αυτό το λόγο και η Ελένη χθες ήταν εδώ και περάσαμε πολύ ωραία και έτσι και εμείς δε διστάσαμε να δείξουμε το βίντεο που έπαιξε στο «Λόγω TiVis».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Καστάνη αιφνιδίασε τον Παπανώτα: «Με είχες χαρακτηρίσει άλουστη»