Λίγο πιο… ροζ απ’ ότι την έχουμε αγαπήσει αναμένεται να είναι η επιστροφή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Ζήνα», που ��τη χώρα μας μετέδωσε το Star: σύμφωνα με τον παραγωγό της, η σέξι πολεμίστρια θα είναι ζευγάρι με το δεξί της χέρι, την Γαβριέλα!

Απαντώντας σε ερώτηση διαδικτυακού του φίλου, ο παραγωγός της «Ζήνα» επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να ετοιμάζει έναν πιλότο για την επιστροφή της σειράς, κάτι που το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πώς και πώς.

«Η Ζήνα θα είναι πολύ διαφορετική, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει, αν δεν πρόκειται να εξερευνήσουμε μία σχέση που την δεκαετία του ’90 μπορούσε μόνο να υπονοηθεί», έγραψε χαρακτηριστικά στο Tumblr, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Πριγκίπισσα του Πολέμου και η Μαχητική Βάρδος της Ποτιδαίας θα είναι κάτι παραπάνω από συνοδοιπόροι στις περιπέτειες.

παραγωγοςζηνα.jpg

Θυμίζουμε, πως, στο παρελθόν, ανάλογα σενάρια για επιστροφή της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς είχαν διαψευσθεί από την ίδια την πρωταγωνίστρια, Λούσι Λόουλες, η οποία, αυτή τη φορά, δεν έχει προβεί, μέχρι στιγμής, σε κάποιο σχόλιο