​Το ότι παραλίγο το τηλεοπτικό κοινό της σειράς «Λάμψη», να απολάμβανε εκείνον στο ρόλο του Αλέξη Δράκου, εξομολογήθηκε στο αφιέρωμα της εκπομπής «Flashback» για τη σειρά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

xristodoulou4 (599x342).jpg

«Αρχίζει ο Νίκος Φώσκολος να μου διηγείται το σενάριο της Λάμψης. Εγώ ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Φεύγοντας από εκεί, μου υποσχέθηκε ότι εγώ θα παίξω το ρόλο του Σπυρόπουλου. Δεν περνούν μια δυο εβδομάδες και με παίρνει στο τηλέφωνο και μου λέει πως θέλει να με δει. Συναντιόμαστε στην Ηλιούπολη και εκεί μου ανακοινώνει πώς τελικά δεν μπορώ να κάνω το ρόλο του “Aλέξη” και πώς αντί αυτού θα κάνω το ρόλο του σκηνοθέτη που τον έκανε ο Κώστας Δίγκας. Περνάνε δυο εβδομάδες, τρεις, και με ξαναπαίρνει τηλέφωνο. Τότε μου ανακοίνωσε πώς ούτε αυτό το ρόλο μπορώ να τον κάνω. Στο τέλος μου είπε πως θα κάνω ένα σοφέρ ο οποίος όμως δεν θα μιλάει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε!

«Έβγαλε κάποια στιγμή να έχω ερωτική σχέση με την Τατιάνα Δράκου (Τάνια Καψάλη), αλλά μέχρι εκεί. Αυτό ήταν ένα μαρτύριο το οποίο πέρασα και το οποίο δεν το ξέρει κανένας. Να τρέχω συνέχεια στην Ηλιούπολη και να ακυρώνει τους ρόλους τον έναν πίσω από τον άλλον. Βέβαια πάντοτε μου έλεγε ότι υπήρχε κάποια αιτία συγκεκριμένη. Και οι δύο οι περιπτώσεις ήταν από γυναίκες»