​Στιγμές από την φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα», η Σύμβουλος Διοίκησης του Star, Λόλα Νταϊφά.

Η ισχυρή γυναίκα των Media ήξερε πολύ καλά την Εθνική μας star, που όπως αποκάλυψε ήταν ένας πολύ δυνατός και συνάμα ευαίσθητος άνθρωπος!

«Είχες την αίσθηση πώς την ώρα που περπατάει, ένα αστέρι είναι κοντά της και αυτό δεν ξεπεράστηκε ποτέ γιατί μου κάνει εντύπωση που ακόμα νέα μικρά παιδιά την ξέρουν από τις ταινίες και λένε ότι θέλουν να γίνουν Βουγιουκλάκη. Το έλεγε όμως και η ίδια πώς θα φύγει και θα την θυμούνται γενιές».

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, η Λόλα Νταϊφά, αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό για την καλή της φίλη.

«Μια φορά είχε έρθει ένας από την Αμερική και μου είπε πως θέλει το βιογραφικό της Βουγιουκλάκη. Εγώ τότε του εξήγησα ότι η Αλίκη δεν είναι το πρόσωπο που θέλει βιογραφικό διότι είναι η νούμερο ένα σταρ της Ελλάδας για πολλά χρόνια, που γίνεται προσκύνημα στις παραστάσεις της. Εκείνος όμως επέμενε.

Το είπα στην Αλίκη.Μια μέρα αυτός που ζήτησε το βιογραφικό λοιπόν ήρθε στο στούντιο και εγώ του είπα" η κυρία Βουγιουκλάκη μπαίνει τώρα" και τότε εκείνος πήγε και της είπε “Μπορώ να έχω το βιογραφικό σας;” Τότε και εκείνη παίρνει ένα τασάκι και του το πετάει στο κεφάλι λέγοντάς του "Αυτό είναι το βιογραφικό μου”. Έκτοτε τελείωσε, δεν της ξαναείπε ούτε για βιογραφικό ούτε τίποτα».