Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν η δεύτερη μετά την Τάνια Τσανακλίδου, η οποία και διαχώρισε τη θέση της, όσον αφορά την φωτογραφία εξώφυλλου του "Down Town" το οποίο και όπως σας έχουμε ενημερώσει, παρουσίαζε πολλούς διάσημους ως πρόσφυγες.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής "Στα Καλά Καθούμενα", αφού έγραψε λοιπόν στο facebook της πως τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της δεν είχαν καμία ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα, θέλησε να πει δύο λόγια και μέσα από την εκπομπή της.

«Αισθητικά ούτε εμένα με αντιπροσωπεύει αυτό το πράγμα και μπορώ να το πω και ευθαρσώς και το έχω πει αυτό και στους ίδιους. Εμένα με ενδιαφέρει να καταλάβουν οι άνθρωποι που μας αγαπάνε, που μας βλέπουνε και περνάνε ωραία τα Σαββατοκύριακα τους, θ��λω να καταλάβουν κάποια πράγματα και να ακούσουν αυτά που εγώ έχω στην ψυχή μου. Να πούμε το εξής. Και εμένα δεν μου άρεσε αυτό και εγώ θα ήθελα κάποια πράγμα τα να έχουν γίνει διαφορετικά, όμως νομίζω πώς και η απόφασή μας θα ήταν η ίδια και πάλι» είπε η παρουσιάστρια για το εξώφυλλο που ξεσήκωσε πλήθος αρνητικών αντιδράσεων και συμπλήρωσε:

«Έμαθα πολλά από αυτό. Από όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή πρέπει να είσαι ανοιχτός και να μαθαίνεις. Εγώ έμαθα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μου έμαθε και αυτή η εμπειρία κάποια πράγματα όπως παραδείγματος χάριν να προσέχω κάποια πράγματα περισσότερο, να βλέπω κάποια πράγματα. Θα περιμένω με ενδιαφέρον και την απάντηση των παιδιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαγγέλης Γερμανός κατά «Down Town»: «Δεν γνώριζα το ύφος της τελικής εικόνας. Λυπάμαι»

Σεργουλόπουλος για το εξώφυλλο του «Down Town»: «Είναι άκομψο, κακό- Σαν να μασκαρεύτηκαν»

Ξεσπά η Τάνια Τσανακλίδου για το «Down Town»: «Ντρέπομαι που συμμετέχω στο εμετικό εξώφυλλο»

K. Καραβάτου: «Βλέπω στον ύπνο μου ότι με πυροβολούν»