Θύελλα έχει ξεσπάσει από χθες στα social media για το εξώφυλλο του «Down Town», στο οποίο όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, Έλληνες celebrities ποζάρουν ως πρόσφυγες, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη.

Με το που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης το περιοδικό, έγινε ένας χαμός στα social media, με διόλου κολακευτικά σχόλια για το τελικό αποτέλεσμα.

100316174927_7251.jpg
Για το ζήτημα πήρε θέση αρχικά η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία όπως σας γράψαμε χαρακτήρισε «εμετικό» το εξώφυλλο, λέγοντας πως «ντρέπομαι που συμμετέχω».

Σήμερα, μέσω Twitter, η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγός της, έδωσαν την δική τους απάντηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Επειδή έγινε μεγάλο θέμα με το εξώφυλλο του DownTown η θέση μας είναι αυτή: Πριν από ένα μήνα μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε στη φωτογράφιση ενός τεύχους αφιερωμένο στους μετανάστες και στους αγρότες. Δεχτήκαμε όπως έχουμε κάνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν που αφορούσαν σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα (διαβήτης, aids, βία κατά των γυναικών, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλα) γιατί θέλουμε πάντα να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο όταν υπάρχει ανάγκη κι αυτό μας ζητείται. Ουδέπ��τε υπήρχε πρόθεση από μέρους μας για συμμετοχή σε οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορευματοποίησης ενός τόσο σοβαρού θέματος και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς - με πολλή χαρά - θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες όποτε χρειαστεί, σε όποιον χρειαστεί, με οποιονδήποτε τρόπο».

CdNyZ5PWAAAnvAU.jpg
CdNyZ5cWAAA9OSa.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεσπά η Τάνια Τσανακλίδου για το «Down Town»: «Ντρέπομαι που συμμετέχω στο εμετικό εξώφυλλο»

«Θύελλα» στα social media για το εξώφυλλο του «Down Town»!