​Ρεσιτάλ έδωσε ο Γιώργος Τράγκας στον Πέτρο Κωστόπουλο όπου πήγε καλεσμένος, με την κουβέντα τους να γίνεται… ακατάλληλη για ανηλίκους, όταν ο δημοσιογράφος άρχισε να κάνει ερωτήσεις στον παρουσιαστή για την σεξουαλική του ζωή:

«Κάνεις σεξ εσύ; Μπορείς να κάνεις; Παρουσιάζεις συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας. Σε βλέπω τόσα χρόνια με τόσες γκόμενες. Το εργαλείο μήπως έχει χαλάσει και πρέπει να πάει βουλκανιζατέρ; Δεν έχω δικαίωμα να σε ρωτήσω; Εσύ ρωτάς όλο τον κόσμο. Κοίτα, πρέπει να σε διεγείρει και η γυναίκα σου. Εμένα η δική μου με διεγείρει. Πάρε μια μάκα. Ξέρεις τι είναι η μάκα; Άμα δεν ξέρεις, δεν σου σηκώνεται. Εγώ το πιστεύω ότι δεν σου σηκώνεται. Η μάκα είναι πρωτεϊνη καθαρή, παράγεται στο Περού, είναι από φυτό και έχει αφροδισιακά πλεονεκτήματα. Την παίρνεις και αντί να είσαι σε αργές στροφές, είσαι ντούρος. Τσόντες βλέπεις; Καλά, τι βλέπεις το βράδυ; Άμα δεις τσόντα, θα την... Είναι λάθος ότι θα σου αφήσει κατάλοιπα στο μυαλό» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας.

Τι του απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στη ερώτηση αν κάνει σεξ;

«Απλά έχει αραιώσει! Λειτουργεί το εργαλείο, απλά λειτουργεί με πιο αργές στροφές! Παλιά ήταν πολύστροφο! Όταν ήμουν πιο μικρός. Τώρα είναι σαν νταλίκα. Πιο αργόστροφο!»

Ωστόσο ο Γιώργος Τράγκας δεν σταμάτησε εκεί, λέγοντας του στη συνέχεια της συζήτησης:

«Κοίταξε εγώ δεν πατάω το στεφάνι μου. Δεν ξέρω πόσες φορές το έκανες εσύ στο παρελθόν!».

«Αμάν με έχει τσακίσει» μονολόγησε ο παρουσιαστής, με τον Τράγκα να έχει τον τελευταίο λόγο:

«Όχι αγάπη μου! Ήσουν κυνηγός! Μεγάλος κυνηγός! Δεν θέλω να πω άλλα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.