​Κάτι από τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις του περασμένου καλοκαιριού, τότε που «παιζόταν» το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θύμισε η χθεσινή μαραθώνια Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την Σύνοδο, άρχισαν να καταρρέουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έτσι έκαναν αυτό που έμαθαν (προ μηνών) καλά: Άρχισαν να κοιμούνται όπου έβρισκαν, κάνοντας κρεβάτια τις καρέκλες και τα γραφεία.

ypnos.8.3.1.jpeg
Εδώ βλέπετε την «εφεύρεση» ενός δημοσιογράφου, ο οποίος έβαλε τρεις καρέκλες στη σειρά για αυτοσχέδιο κρεβάτι και μια εφημερίδα στο πρόσωπο. Την φώτο ανέβασε στα social media ο Μάρκο Ζάτεριν της «La Stampa».

ypnos.8.3.5.jpeg
Εδώ ο δημοσιογράφος που βλέπετε, επέλεξε την πιο πρακτική αλλά άβολη λύση: Έπεσε με το πρόσωπο στο γραφείο, καλύπτοντας το με τα χέρια του. Σίγουρα θα σηκώθηκε πιασμένος. Την φώτο δημοσίευσε στο Twitter ο Πατρίσιο Αράνα του AFP, λέγοντας ότι νιώθει ένα deja-vu αφού του θύμισε εποχές «Grexit».

ypnos.8.3.2.jpeg
Υπήρξαν όμως και κάποιοι με το μάτι… «γαρίδα». Αντί να κοιμηθούν, το έριξαν στο φαγητό, με τις πίτσες να έχουν την τιμητική τους.
pizza.8.3.3.jpeg
ypnos.8.3.4.jpeg