Η 26χρονη Κωνσταντίνα Κροέλλ είναι η νικήτρια της 19ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Η Κωνσταντίνα, που έχει τελειώσει μαγειρική, έχει εργαστεί ως βοηθός μάγειρα στη Νάξο και σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, έχει ήδη κερδίσει 2 συνεχόμενες εβδομάδες.

Σήμερα θ�� συναντήσει τους νέους παίκτες και ανάμεσά τους μια ακόμα επαγγελματία μαγείρισσα. Θα καταφέρει να κερδίσει για 3η συνεχόμενη εβδομάδα;

Οι νέοι παίκτες:

Η Σωτηρία Μιχαλοπούλου, 40 ετών, είναι μια χαμογελαστή γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, που εργάζεται ως δημοτική υπάλληλος. Μαγειρεύει παραδοσιακά με ειδικότητα το γαλακτομπούρεκο και μπαίνει στο παιχνίδι αποφασισμένη να κερ��ίσει.

Η Άννα Κωνσταντινίδου, 32 ετών, ζει στην Αράχωβα και εργάζεται ως σερβιτόρα το χειμώνα και ως μαγείρισσα σε ψαροταβέρνα το καλοκαίρι. Της αρέσει πολύ το βόλεϊ, λατρεύει τη μαγειρική και έρχεται στο Blind Taste για να εντυπωσιάσει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Ο Σωτήρης Ραυτόπουλος, 39 ετών, είναι ένας δυναμικός, νέος αγρότης με καταγωγή από την Κορινθία, που καλλιεργεί ελιές και σταφίδες. Μένει στη Σταμάτα και είναι παντρεμένος με 3 παιδιά. Του αρέσει η γρήγορη, αγωνιστική οδήγηση και μπαίνει στο παιχνίδι αποφασισμένος να κερδίσει.

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

Γνωρίστε τους παίκτες της 20ης εβδομάδας του Blind Taste: