​Για το τυπογραφικό λάθος με το όνομά της που προκάλεσε σούσουρο, αλλά και τους φόβους της από τη σύγκριση με το προηγούμενο ζευγάρι του «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» εξομολογείται η Δανάη Επιθυμιάδη, η ηθοποιός που, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αντικατέστησαν την Ιωάννα Τριανταφυλίδου και τον Πάνο Βλάχο.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο χαμός προκλήθηκε στις αρχές Φλεβάρη όταν οι δύο ηθοποιοί, ως new-entry ζευγάρι στη σειρά του Alpha, παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό «Ok!». Όμως, το επίθετο της Δανάης γράφτηκε ΠΑΝΤΟΥ λάθος και, αντί για «Επιθυμιάδη», την έκαναν «Ευθυμιάδη».

Resizer (11).jpg

«Δεν με ενόχλησε καθόλου. Το είδα, είπα “κρίμα που συνέβη” και εκεί τελείωσε η ιστορία. Λάθη γίνονται, μην τρελαθούμε κιόλας! Επικοινώνησα με τους ανθρώπους του περιοδικού, μου ζήτησαν “συγγνώμη” και έληξε το θέμα. Δεν είμαι και η Μέριλ Στριπ!», λέει, στο ένθετο «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά», η ηθοποιός, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία διαμάχη.

Μιλώντας για την παρουσία της στη «Μουρμούρα» και τη σύγκριση με το ζεύγος Τριανταφυλλίδου - Βλάχου, η Δανάη αναφέρει: «με φόβιζε και με φοβίζει όλο αυτό. Τη "Μουρμούρα" την αντιμετώπισα με χαρά και με φόβο ταυτόχρονα. Θα σου εξηγήσω το "γιατί". Έφυγε από τη σειρά ένα ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπητό στους τηλεθεατές και, εκ των υστέρων, καταλαβαίνω ότι ο κόσμος δεν ήθελε με τίποτα να φύγουν. Επίσης, βρέθηκα ξαφνικά πρωταγωνίστρια σε μία τηλεοπτική δουλειά πάρα πολύ επιτυχημένη και ήθελα τον χρόνο μου για να εξοικειωθώ και με το τεχνικό κομμάτι, δηλαδή πώς στήνεσαι μπροστά στην κάμερα, πώς είσαι φυσικός, πώς βρίσκεις τον χαρακτήρα κ.λπ. Ευτυχώς, έχω πολύ καλούς συνεργάτες δίπλα μου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σίγουρα είναι ένας από αυτούς. Ο Γιάννης είναι πολύ υποστηρικτικός μαζί μου».