Σε… πεδίο μάχης μετατράπηκε η συνέντευξη Τύπου για θεατρική παράσταση, καθώς εικονολήπτης της ΕΡΤ επιτέθηκε σε συνεργείο και δημοσιογράφο του καναλιού Ε, ζητώντας από τους διοργανωτές να τους διώξουν!

Το επεισόδιο έγινε στην παρουσίαση του «Sweet Charity», στο θέατρο Badminton. Στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο εικονολήπτης της δημόσιας τηλεόρασης, εντελώς απρόκλητα, ακούγεται να φωνάζει ενώπιον όλων ότι το συνεργείο του Ε πρέπει να αποχωρήσει από το χώρο, γιατί είναι παράνομο καθώς ο σταθμός λειτουργεί χωρίς άδεια.

«Πάρε το παλικαράκι σου και άντε… Έχεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος;», ακούγεται να λέει ο τεχνικός της ΕΡΤ, ο οποίος, μάλιστα, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι… δεν τον ακούει κανείς, ενώ ζητούσε να του επιδείξει το συνεργείο του ιδιωτικού καναλιού την άδειά του!

Μέχρι και ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς αποχώρησε, αποσβολωμένος, μπροστά από το μπάνερ όπου γίνονταν οι δηλώσεις, ενώ τα παριστάμενα συνεργεία και δημοσιογράφοι προσπάθησαν να επιβάλλουν την τάξη, εκφράζοντας τη δυσφορία τους για το απρόκλητο επεισόδιο.

Σημειώνουμε πως το εν λόγω περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην καταγγελία του περιοδικού «Unfollow» ότι η ΕΡΤ λογόκρινε το διαφημιστικό του σποτ και αρνήθηκε να το προ��άλλει, αλλά και το σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη πως η δημόσια τηλεόραση έδειχνε «μαϊμού» ζωντανές και τηλεφωνικές συνδέσεις στο πρωινό δελτίο ειδήσεων.

Δείτε στο βίντεο το επεισόδιο