​Μεγάλη καρδιά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… Τι κι αν έχει κάνει αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα ζητώντας 260.000 ευρώ και θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια; Τον κάλεσε στην εκπμπή της και, μάλιστα, μαζί με την Φαίη Σκορδά!

«Έχω προσκαλέσει τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή. Πιστεύω θα είχε πολύ ενδιαφέρον η συνάντηση και η συνύπαρξή μας. Το “Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου” είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο. Δεν έχω πει ποτέ “όχι, δεν θέλω τον τάδε ή τον δείνα”. Δεν φοβάμαι να έρθει ο οποιοσδήποτε, γιατί ξέρω ότι θα περάσει καλά, θα τον σεβαστώ ακόμα κι αν δεν ταυτίζονται οι απόψεις μας», λέει, στο περιοδικό «Celebrity», η παρουσιάστρια, που μάλλον έχει έξυπνες ιδέες για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέα��ης.

Σε ερώτηση για το αν την έχει επηρεάσει η δικαστική διαμάχη με τον παρουσιαστή, η Κωνσταντίνα αναφέρει: «για να είμαι ειλικρινής, μια τέτοια διαδικασία δεν είναι ευχάριστη. Είναι ψυχοφθόρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σκέφτομαι και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βέβαια, όσο πλησιάζει ο καιρός σίγουρα με απασχολεί. Απλώς θα ήθελα να βάλω μια τελεία σε αυτή την ιστορία και αυτός ήταν ο λόγος που κίνησα αυτές τις διαδικασίες».

Όπως έχει γράψει το star.gr, πριν από περίπου ένα χρόνο, η παρουσιάστρια του Alpha πήρε το… όπλο της και κατέθεσε αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, ζητώντας 520.000 ευρώ (260.000 έκαστος) για υποτιμητικά σχ��λια που έκαναν στο «Πρωινό». Οι δύο πλευρές θα βρεθούν στα δικαστήρια τον Μάρτιο, ενώ, στα τέλη Γενάρη, η Κωνσταντίνα βγήκε για φαγητό με τον Γιώργο και την Φαίη σε μια προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού, που απέτυχε!