Κοντοζυγώνει το «Ραντεβού» μας με τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος θα δώσει ρέστα στη νέα εκπομπή, που κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από το Star.

Στο πλατό της εκπομπής, που είναι μία ανανεωμένη εκδοχή του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού concept «Blind Date - Ραντεβού στα Τυφλά», θα λαμβάνει συμμετοχή κάποιος με σκοπό να γνωρίσει το άλλο του μισό αλλά και να κερδίσει πλούσια δώρα.

040316172056_6278.jpg

Ο παίκτης θα κάνει ερωτήσεις στους υποψηφίους σχετικά με την συντροφικότητα, την απιστία και ό, τι άλλο θέλει να μάθει χωρίς να έχει οπτική επαφή μαζί τους. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, στο τέλος κάνει την επιλογή του. Ο παίκτης μπορεί να έχει μαζί του ως συνοδό κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, που συμμετέχει στη διαδικασία λέγοντας τη γνώμη του, χωρίς όμως να είναι αποφασιστική.

040316172057_7292.jpg

Η live μπάντα «Walkman the Band» τραγουδά τα αγαπημένα κομμάτια των παικτών, κρατώντας ψηλά το κέφι του κοινού, που παρακολουθεί από κοντά τα όσα γίνονται στο πλατό.

Το «ζευγάρι» που προκύπτει κερδίζει ένα ταξίδι, σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενα πολυτελή ξενοδοχεία με δύο μονόκλινα δωμάτια και διατροφή. Το ταξίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής και σε επόμενη εκπομπή θα παρουσιάζεται το πώς πέρασε το ζευγάρι και αν τελικά ο παίκτης έκανε τη σωστή επιλογή!

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο http://www.radevoustar.gr, στη φόρμα συμμετοχής, ή στο τηλέφωνο 211 181 59 09.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ BACKSTAGE στιγμιότυπα από το γύρισμα του trailer της εκπομπής του Σεφερλή στο Star