Ένα απίστευτο «πάρτι» έχει στηθεί εδώ και λίγες ώρες στο Twitter, μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αποφάσισε να κάνει… έρανο για τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία ως γνωστόν έχουν πάρει την κατιούσα.

Σε μια προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης του κόμματος, ο Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την «βοήθεια» όσων το επιθυμούν, ποντάροντας στην καλοσύνη τους.

Για την ακρίβεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε τα παρακάτω tweets:

«Από σήμερα ανοίγουμε στο κοινό τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα http://nd.gr/donate ώστε μπορούν να μας στηρίξουν οικονομικά όσοι επιθυμούν. Όλες οι δαπάνες της NΔ θα αναρτώνται online στην ιστοσελίδα της ΝΔ ανά τρίμηνο στα πρότυπα της Διαύγειας. Με λίγα από πολλούς, με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια, ξεκίνα με 5 € http://nd.gr/donate . Με τη δική σου στήριξη, μπορούμε να χτίσουμε μια ΝΔ που θα ανήκει στα μέλη της και τους πολίτες #diafaneia http://bit.ly/nd-donate».

μητσοτακης.jpg
Αυτά διάβασαν και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι (άλλο που δεν ήθελαν), έστησαν ένα τρελό γλέντι στα social media, γράφοντας μερικά ξεκαρδιστικά tweets:
ερα1.jpg
ερα2.jpg
ερα3.jpg
ερα4.jpg
ερα5.jpg
ερα6.jpg
ερα7.jpg
ερα8.jpg
ερα9.jpg
ερα10.jpg