​Στην τύχη που περιμένει το «Κάτω Παρτάλι», αλλά και τις οικονομικές εκκρεμότητες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί, αναφέρθηκαν δύο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Μίνως Θεοχάρης και η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν έχω ιδέα αν “κόβεται” τελικά. Η βαθύτερή μου ελπίδα και προσδοκία είναι να συνεχιστεί, με έναν τρόπο να ολοκληρωθεί. Θέλω να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία, όχι να τελειώσει, γιατί μέσα μου δεν θα τελειώσει ποτέ, αλλά να ολοκληρωθεί για τον κόσμο, γιατί του το χρωστάμε», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», ο Μανώλης του τηλεοπτικού χωριού.

Κληθείς να σχολιάσει το ότι οι συντελεστές της σειράς παραμένουν απλήρωτοι, ο ηθοποιός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση: «νομίζω ότι θα διευθετηθούν! Αυτό ελπίζω και εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνει».

«Το τέλος της σειράς είχε γραφτεί, ήταν έτοιμο. Απλώς δεν υπήρχαν τα χρήματα για να πραγματωθεί», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», η Βίκυ Σταυροπούλου.

Μιλώντας για τις οικονομικές εκκρεμότητες τόνισε πως «είναι πρακτικό θέμα που ελπίζω να τακτοποιηθεί έστω και ετεροχρονισμένα», προσθέτοντας πως δεν θα ήθελε να καταφύγουν σε νομικά μέσα, όπως δήλωσε πρόσφατα ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Τάσος Χαλκιάς.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών