​Ποικίλα συναισθήματα θα δημιουργήσει στους τηλεθεατές το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» που θα προβληθεί σήμερα στο Star στις 17:50.

Υπόθεση επεισοδίου

H Δάφνη και ο Αντρέας κατευθύνονται στο χώρο της δεξίωσης, όταν το αμάξι τους βγαίνει από τη λωρίδα κυκλοφορίας. Ο Κυριάκος, κάτω από την απειλή του όπλου, λέει σαδιστικά στον Μάνο ότι ξέρει πως είναι ετοιμοθάνατος και θα τον αφήσει να βιώσει τον θάνατό του βασανιστικά. Η Άντρη απαιτεί να μάθει από τον Κυριάκο τον λόγο που έχει προμηθευτεί ένα όπλο. Ο Μάνος, από την άλλη, οργίζεται με την Κάτια κι επιμένει να μάθει ποια είναι η σχέση της με τον Κυριάκο. Εκείνη αναγκάζεται να του πει πως είχαν σκοπό να τον χωρίσουν από τη Μαρίνα, αλλά κατάλαβε πως ο Κυριάκος είναι τρελός. Γι’ αυτό και τον παροτρύνει να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Στη δεξίωση του γάμου, το βλέμμα της Εύας καρφώνεται στο σφιχτό αγκάλιασμα του Πέτρου και της Μάρθας καθώς χορεύουν και οργίζεται.

Ο Αντρέας με τη Δάφνη είναι οι πρώτοι που αποχωρούν από τη δεξίωση, καθώς θέλουν να χαρούν μόνοι τους τις πρώτες ώρες του έγγαμου βίου τους. Η Δάφνη αποφεύγει να πει στον Αντρέα για το μήνυμα που έλαβε στο κινητό της, αλλά η διάθεσή της απέναντί του είναι σφιγμένη και προβληματίζει τον Αντρέα. Όλα είναι έτοιμα για το ταξίδι του Άλκη και της Χαράς στο Μιλάνο, αλλά τα σχέδια της Χαράς δε σταματάνε εδώ, καθώς είναι έτοιμη να παραπλανήσει τον Άλκη για να μείνει έγκυος. Ο Νικ επιστρέφε�� στον Άλκη το κοστούμι που δανείστηκε για τον γάμο και για πρώτη φορά γνωρίζει από κοντά τη Χαρά.
Η αντιπάθεια είναι εμφανής και αμοιβαία και από τις δύο μεριές, με τον Άλκη να μην ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ο Μάριος ετοιμάζει ένα δέμα και το στέλνει στη Δάφνη. Η Ελπίδα δείχνει τα πρώτα σημάδια επικοινωνίας της με το περιβάλλον, γεμίζοντας τη Μάρθα συγκίνηση. Ο ήχος από τον φελλό της σαμπάνιας αναστατώνει τη Δάφνη, καθώς ακούγεται σαν πυροβολισμός και φέρνει στη μνήμη της την περιπέτειά της με τον αυτόχειρα, που έδωσε τέλος στη ζωή του εξαιτίας του κυκλώματος των τοκογλύφων…