Φανερά ενοχλημένη με τον Νίκο Μουρατίδη και τις δηλώσεις του για το «X Factor» είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη, πέντε χρόνια μετά τη συνύπαρξή τους στην κριτική επιτροπή του talent show.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο Νίκος ενέπλεξε το όνομα της Κατερίνας βγάζοντας «χολή» για το νέο κύκλο του «X Factor»: «έμαθα από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης ότι ήταν χάλια. Το τι χάρηκα! Σου λέω με την Γκαγκάκη ανοίγαμε σαμπάνιες!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

xfactor10600 (1024x691).jpg

«Αντ’ εμού δεν έχω μάθει ούτε αφήσει να μιλήσει κάποιος ποτέ μέχρι τώρα. Επαγγελματικά και αξιακά δεν το επιτρέπω. Συνήθως σέβομαι το χιούμορ και αναγνωρίζω τις υπερβολές και τους μικρόψυχους τίτλους στους οποίους μπορεί να οδηγήσει. Συνήθως όμως. Όχι πάντα. Και αναγνωρίζω, δε σημαίνει ότι συγχωρώ. Ειδικά όταν αγγίζει σοβαρές προσπάθειες και δουλείες αξιώσεων από φίλους. Όπως το νέο X Factor», έγραψε στο Instagram η Κατερίνα.

gagakia.JPG

Μάλιστα, η πάλαι ποτέ κριτής, η οποία συναντάται με τον Νίκο Μουρατιδη κάθε Κυριακή σε κυπριακό show, δεν έκρυψε την ενόχλησή της ούτε σε δηλώσεις που έκανε on camera. «Δεν έχουμε ουδέποτε αναφερθεί με τον Νίκο στο X Factor, είναι γνωστό το χιούμορ του Θέλω να πιστεύω ότι είναι τα τσιγκλίσματα του Νίκου», ανέφερε, σε έντονο ύφος.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Κατερίνα�� Γκαγκάκη