​Για «φασαρία γύρω από μια δήλωση», που αποδεικνύει ότι «σαν κοινωνία βρισκόμαστε αρκετά πίσω», έκανε λόγο ο Αντώνης Κανάκης, σχολιάζοντας on air τηνπρόσφατη αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου ότι έχει πάει με άντρα, αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν.

Μετά από ένα χιουμοριστικό σκετσάκι για τη συνέντευξη του ηθοποιού – δημάρχου, στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης υποδύθηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο και ο Γιάννης Σερβετάς τον Απόστολο Γκλέτσο, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επίμαχη δήλωση.

«Οποιαδήποτε δήλωση, σε οποιοδήποτε πλαίσιο κι αν συμβαίνει, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και αν οι συνέπειες της δήλωσης αυτής είναι συνέπειες lifestyle πανηγυριού, είτε στο Διαδίκτυο, είτε στην τηλεόραση και, ειδικά όταν γίνεται από γνωστούς ανθρώπους, που με τον τρόπο της παίζει κάποιο ρόλο στο να καταλάβουμε επιτέλους όλοι εμείς ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάθε ανθρώπου είναι δικιά του προσωπική υπόθεση και δεν πρέπει να νοιάζουν κανέναν άλλον και κανένας δεν πρέπει να κρίνει και να αξιολογεί ηθικά οποιοδήποτε άνθρωπο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, είναι σημαντικές δηλώσεις», είπε ο «mr. Αρβύλα».

Τονίζοντας ότι το συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων είναι προσωπική τους υπόθεση και τελείως ελεύθερη, ο Αντώνης συνέχισε: «όλη αυτή η ταύτιση με ηθικοπλαστικές θεωρίες, με διακρίσεις και με στερεότυπα, επιτέλους πρέπει να τελειώσουν σε αυτή την κοινωνία. Υπό αυτή την έννοια, όλη αυτή η φασαρία που έγινε γύρω από μία δήλωση, το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ακόμα σαν κοινωνία βρισκόμαστε αρκετά πίσω».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Τρελό πάρτι στο twitter με την αποκάλυψη Γκλέτσου:«Οι Λαμιώτες καλού κακού να πάνε τοίχο-τοίχο»

- Πώς σχολίασε η ελληνική ΤV τις δηλώσεις του Γκλέτσου ότι έχει «πάει» με άνδρα

- Απίστε��τη ατάκα Μανουσάκη για τις αποκαλύψεις Γκλέτσου

- Γκλέτσος: Όποιος νιώθει πολύ άντρας και ενοχλήθηκε, να κλειδωθούμε σ' ένα δωμάτιο και θα δούμε...