​Έναν… έξυπνο τρόπο για να προσεγγίζει τους άντρες τηλεθεατές έχει βρει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Zjarr TV στην Αλβανία, Ισμέτ Ντρίστι.

albaniantv_29_2_1.jpg

Οι παρουσιάστριες εκφωνούν τις ειδήσεις χωρίς να φοράνε τίποτα μέσα από το σακάκι τους με το μπούστο τους να είναι σε πρώτο πλάνο.

albaniantv_29_2_2.jpg

«Δούλεψα σκληρά για πέντε χρόνια στην τοπική τηλεόραση και κανείς δεν με πρόσεξε. Όταν άρχισα να λέω τόπλες τις ειδήσεις, μέσα σε τρεις μήνες έγινα σταρ» ανέφερε σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου, Γκρέτα Χοξχάι.

albaniantv_29_2_3.jpg
Η ίδια δεν είναι μοντέλο αλλά φοιτήτρια Νομικής και Ψυχολογίας και ξεκαθαρίζει πως στην προσωπική της ζωή ντύνεται όπως και οι συνομήλικές της.

Πριν την Γκρέτα τις ειδήσεις ημίγυμνη εκφωνούσε η 21χρονη φοιτήτρια, Ενκι Μπρακάι, της οποίας τα γυμνά είχαν γίνει viral στα Βαλκάνια. H ίδια ωστόσο είχε παραιτηθεί από την εργασία της επειδή, όπως ισχυρίστηκε δεν την ικανοποιούσε ο μισθός της.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού πάντως απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για τη συγκεκριμένη του επιλογή εξηγεί στο AFP πως δεν πουλάει σεξ και πως το κοινό ήθελε ένα μέσο που θα παρουσίαζε τις πληροφορίες όπως είναι, γυμνές.

Ο ίδιος μάλιστα σχεδιάζει να εισάγει και δελτί�� ειδήσεων στα αγγλικά και τα γαλλικά, με το ίδιο μοντέλο της γυμνής αλήθειας.