Με μια μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε η 18η εβδομάδα του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» καθώς υπήρξαν 2 νικητές, η 26χρονη Κωνσταντίνα Κροέλλ και ο 27χρονος Δημήτρης Καραγιάννης, οι οποίοι συγκέντρωσαν 72 βαθμούς ο καθένας, μοιράστηκαν το έπαθλο των 1000 ευρώ και συνεχί��ουν το ίδιο δυναμικά!

Η Κωνσταντίνα, που έχει τελειώσει μαγειρική, έχει εργαστεί ως βοηθός μάγειρα στη Νάξο και σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, είναι η μοναδική επαγγελματίας του χώρου και αυτή την εβδομάδα.

Ο Δημήτρης, ένας νέος γεμάτος θετική ενέργεια και ταλέντα, αφού σπουδάζει δημοσιογραφία και σκηνοθεσία ενώ του αρέσει να κάνει και κωμικά βιντεάκια στο ίντερνετ. Μπορεί να μην ξέρει πολλά από μαγειρική αλλά δεν θα το βάλει εύκολα κάτω καθώς ήδη κέρδισε την πρώτη του εβδομάδα στο παιχνίδι.

260216213318_8602.jpg

Σήμερα η Κωνσταντίνα και ο Δημήτρης θα γνωρίσουν τους νέους παίκτες. Θα λύσει άραγε τις διαφορές της η Κωνσταντίνα με τον Δημήτρη; Θα καταφέρει να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά; Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσά τους; Θα μπορέσουν οι νέοι παίκτες να κάνουν την έκπληξη; Ποιος θα επικρατήσει τελικά;

Η Ελίνα Χριστοδουλάκη, 25 ετών, κατάγεται από τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης και ζει στην Αθήνα, όπου εργάζεται ως αρχιτέκτονας. Στον ελεύθερο χρόνο της συμμετέχει σε μια ομάδα κωμικού αυτοσχεδιασμού, τις «Γλυκές Ρέγγες» και κάνει συχνά παραστάσεις. Αγαπάει τη μαγειρική και έρχεται στο παιχνίδι έτοιμη να κερδίσει.

ελινα.jpg

Ο Μιχάλης Μαλλιωτάκης, 51 ετών, είναι εναλλακτικός θεραπευτής – χειροπρακτικός, που παράλληλα προπονείται και τρέχει σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Ζει στην Ιεράπετρα και έχει μεγάλη αδυναμία στον γιό του, που είναι και ο λόγος για τον οποίο πήρε μέρος στο παιχνίδι. Θα του κάνει το χατίρι να κερδίσει;

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλου�� να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).