​Το ότι θέλει οι τηλεθεατές να τη γνωρίζουν μέσα από τη δουλειά της και όχι λόγω της προσωπικής της ζωής, δήλωσε η Σία Κοσιώνη στην εφημερίδα «Αγορά».

Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΙ που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι ζευγάρι με τον Κώστα Μπακογιάννη, δήλωσε χαρακτηριστικά!

mpakogiannis sia.jpg
( H Σία Κοσιώνη είχε περάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με τον σύντροφό της, Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Μαζί ήταν κ��ι τα δύο παιδιά του συντρόφου της, ο Παύλος και η Δανάη)

«Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου και θέλω να την προστατεύω με κάθε τρόπο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, ότι μπορεί να πουλάει, αλλά θέλω να την κρατώ μακριά από τα φώτα. Τα φώτα της δημοσιότητας ρίχνουν σκιές στις ζωές των ανθρώπων» είπε η Σία Κοσιώνη και συμπλήρωσε:

«Δεν κρίνομαι και δεν πλασάρομαι από την προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω ο κόσμος να με αξιολογεί για το τι κάνω εγώ στο σπίτι μου ή όταν βγαίνω έξω. Είμαι δημοσιογράφος και αξιολογούμαι από τη δουλειά μου. Αν κάποιος θέλει να μου πει κάτι για τις συνεντεύξεις μου ή την προσέγγισή μου στα πράγματα, καλώς να ορίσει. Έχω μεγάλα και ανοιχτά αυτιά σε αυτό το πράγμα. Αν θέλει να συνωμοτήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις, καλά θα κάνει, αλλά δεν με αφορά».

050116114320_0991.jpg
( Η Σία Κοσιώνη πριν λίγο καιρό είχε πάει να ψωνίσει στην κόρη του συντρόφου της, τη Δανάη)

Αν και πολλές είναι οι φορές που φωτογράφοι την έχουν απαθανατίσει με τον σύντροφό της σε εξόδους τους, η ίδια δεν έχει σκεφτεί ποτέ να κινηθεί νομικά!

«Δεν έχω επιδιώξει να κινηθώ νομικά, παρά το γεγονός ότι έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για την προσωπική μου ζωή που δεν ισχύουν. Αν το έκαναν, θα ήταν σαν να τροφοδοτώ όλο αυτό το γαϊτανάκι. Προτιμώ να αγνοώ αυτά τα δημοσιεύματα με την ελπίδα να με αγνοήσουν και αυτά».

Όσο για το αν σκέφτεται να γίνει σύντομα μητέρα, η Σία απάντησε: «Βλέπω πολλές γυναίκες που είναι παθιασμένες με τη δουλειά τους, κι όμως είναι μάνες. Πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή προκύψει αυτό, όλα θα προσαρμοστούν. Πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όπως έχουν κάνει οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας, δουλεύοντας και μεγαλώνοντας».