​Μέχρι δακρύων θα γελάσετε όσοι μείνετε σπίτι σήμερα το βράδυ μιας και μόλις το ρολόι δείξει 21:45, ο Μάρκος Σεφερλής θα δώσει ρέστα στον «Μπακαλόγατο»

Υπόθεση επιθεώρησης

Ένα σεξουαλικό έγκλημα στα παρασκήνια της εκπομπής «Η στιγμή της αλήθειας» φέρνει τα πάνω κάτω στη φτωχή τηλεοπτική γειτονιά.

Η φιλόδοξη στάρλετ Κωστούλα Πετρίδου «βγαίνει» από τα ρούχα της, καθώς ο γνωστός καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας αποδέχεται την πρόσκληση δύο αστυνομικών στο «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου και δραπετεύει για τρίτη φορά με ελικόπτερο, ενώ μια παρέα από πανέξυπνες ξανθιές αποφασίζει να πάρει εκδίκηση! Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν στη λίστα των υπόπτων προστίθεται ένα ζευγάρι που φεύγει για την Αμερική πνιγμένο στα χρέη και άθελά του ναυαγεί στο νησί του «LOST»…

Τρία υπεράνω πάσης υποψίας γεροντάκια νοσηλεύονται εδώ και χρόνια στο Ε.Σ.Υ. και ένας φιλήσυχος σύζυγος απειλεί να αυτοκτονήσει για την άπιστη γυναίκα του! Ποιος θα βρει τη λύση στο μυστήριο; Ποιος θα αποκαλύψει τον δολοφόνο; Ο Μπαχαλόγατος φυσικά!

Κείμενα – Στίχοι Τραγουδιών: Μάρκος Σεφερλής, Στέλιος Παπαδόπουλος, Γιώργος Βάλαρης.
Μουσική: Νίκος Βεντουράτος
Δεκαμελής θίασος με επικεφαλής τους: Μάρκο Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργο Πετρόχειλο.

Χορεύει το 11μελές μπαλέτο του Αλέξανδρου Κούζιτσκιν.