​Ο Δημήτρης, ένας νέος γεμάτος θετική ενέργεια και ταλέντα, αφού σπουδάζει δημοσιογραφία και σκηνοθεσία ενώ του αρέσει να κάνει και κωμικά βιντεάκια στο ίντερνετ. Μπορεί να μην ξέρει πολλά από μαγειρική αλλά δεν θα το βάλει εύκολα κάτω καθώς ήδη κέρδισε την πρώτη του εβδομάδα στο παιχνίδι.

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, Κωνσταντίνα και Δημήτρης θα γνωρίσουν τους νέους παίκτες.

Θα λύσει άραγε τις διαφορές της η Κωνσταντίνα με τον Δημήτρη; Θα καταφέρει να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά; Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσά τους;

δημήτρης (800x450).jpg

Θα μπορέσουν οι νέοι παίκτες να κάνουν την έκπληξη; Ποιος θα επικρατήσει τελικά;

Η Ελίνα Χριστοδουλάκη, 25 ετών, κατάγεται από τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης και ζει στην Αθήνα, όπου εργάζεται ως αρχιτέκτονας. Στον ελεύθερο χρόνο της συμμετέχει σε μια ομάδα κωμικού αυτοσχεδιασμού, τις «Γλυκές Ρέγγες» και κάνει συχνά παραστάσεις. Αγαπάει τη μαγειρική και έρχεται στο παιχνίδι έτοιμη να κερδίσει.

ελίνα (800x450).jpg

Ο Μιχάλης Μαλλιωτάκης, 51 ετών, είναι εναλλακτικός θεραπευτής – χειροπρακτικός, που παράλληλα προπονείται και τρέχει σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Ζει στην Ιεράπετρα και έχει μεγάλη αδυναμία στον γιό του, που είναι και ο λόγος για τον οποίο πήρε μέρος στο παιχνίδι. Θα του κάνει το χατίρι να κερδίσει;

μιχάλης (800x450).jpg

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).
Γνωρίστε τους παίκτες της 19ης εβδομάδας του Blind Taste: