​Το ότι είναι κατά στο να λαμβάνει ένα παιδί συμμετοχή σε reality shows δήλωσε ευθέως η Δήμητρα Γαλάνη στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

Η τραγουδίστρια του έντεχνου ρεπερτορίου ανέφερε χαρακτηριστικά!

«Είμαστε μια γενιά ανθρώπων που μεγαλώναμε σιγά σιγά τη φήμη μας προς τον κόσμο, γιατί τα μέσα ήταν πιο ήπια. Δεν υπήρχαν καλλιτέχνες που ήταν τηλεοπτικά προϊόντα. Αυτό τα τελευταία 20 χρόνια έχει δημιουργήσει μια μεγάλη σύγχυση. Στα τηλεοπτικά προϊόντα δεν βλέπεις συχνά ανθρώπους που είναι φτιαγμένοι για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Βλέπεις ανθρώπους που έχουν μια βιασύνη, θέλουν να φανούν, έχουν άλλα θέματα» ανέφ��ρε και συμπλήρωσε!

«Δεν νομίζω ότι δίνονται ευκαιρίες μέσα από τα μουσικά παιχνίδια, γιατί εκεί οι καλλιτέχνες καίγονται. Δεν θα συμβούλευα ένα παιδί να πάει σε ένα talent show. Κανένας που σέβεται τον εαυτό του και πιστεύει αυτό που κάνει δεν θα πάει να αναλωθεί σε τέτοιου είδους πράγματα».

Την απάντησή του στη Δήμητρα Γαλάνη δεν θα μπορούσε να μη δώσει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος και παρουσίαζε πέρυσι το «The Voice».

«Επειδή έχω παρουσιάσει το Voice, θεωρώ ότι τα παιδιά κάνουν μια καριέρα. Δεν περιμένεις όλα να γίνουν Ρέμος ή Γαλάνη την πρώτη μέρα. Τα παιδιά αυτά, από εκεί που ήταν στην ανεργία κάνουν μουσικές βραδιές και έχουν δουλειά. Κάποιοι μάλιστα έγιναν πρώτα ονόματα» τόνισε ο παρουσιαστής.