​Στην Αννίτα Πάνια, με την οποία στα μέσα της δεκαετίας του ’90 βρίσκονταν απέναντι τηλεοπτικά(σ.σ: η Πάνια παρουσιάζεται το “Χρυσό Κουφέτο” και η Ηλιοπούλου τους “Λογοδοσμένους”) , αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλημερούδια», η Γιούλη Ηλιοπούλου.

«Ήταν λογικό να έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις μας, αφού παίζαμε απέναντι κάθε Σαββατοκύριακο. Γι' αυτό το λόγο χαθήκαμε κιόλας με την Αννίτα για να είμαι ειλικρινής. Δεν τσακωθήκαμε όμως ποτέ. Είχαμε πολύ μεγάλα νούμερα και εκείνη και εγώ. Με την Αννίτα μιλήσαμε μετά από 20 χρόνια. Είναι ένα πλάσμα που το αγαπώ πολύ» παραδέχτηκε, ενώ αποκάλυψε πως πριν έρθουν αντιμέτωπες τηλεοπτικά, ήταν πολύ καλές φίλες!

«Κάναμε πολύ παρέα παλιά. Μάλιστα ήταν να την κάνουμε μαζί την εκπομπή(σ.σ: το "Χρυσό Κουφέτο"). Αυτό ήταν ένα concept που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία στη Γερμανία. Το ξεκινήσαμε μαζί. Εγώ εκείνη τη στιγμή είχα κάποιες άλλες υποχρεώσεις όμως και ήθελα ��α ξεκινήσω αργότερα να κάνω τηλεόραση. Η Αννίτα ήθελε να ξεκινήσει εκείνη τη στιγμή και έτσι είπαμε να το δοκιμάσουμε η καθεμιά μόνη της. Στην προετοιμασία και σε κάποια τρέιλερ ήμασταν μαζί. Δεν βγήκαμε στον αέρα ποτέ μαζί. Ξεκίνησα από το New Channel και μετά πήγα στο ΣΚΑΪ κάθε Σαββατοκύριακο, τετράωρο ζωντανό πρόγραμμα και έδινα lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ πως είναι σήμερα η τηλεοπτική «προξενήτρα» Γιούλη Ηλιοπούλου