«Θα σας σβήσουμε!» προειδοποιούν τους ιδρυτές του Facebook και του Twitter οι τζιχαντιστές, μετά τη διαγραφή λογαριασμών στις δύο πλατφόρμες μέσω των οποίων προωθούσαν την τρομοκρατική τους δραστηριότητα!

Σε ένα βίντεο 25 λεπτών που δημιούργησε η ομάδα «Υιοί του Στρατού του Χαλιφάτου» (Sons Caliphate Army) εμφανίζονται φωτογραφίες του Μαρκ Ζάκερμπεργκ και του Τζακ Ντόρσεϊ να έχουν τρύπες από σφαίρες στα πρόσωπά τους.

3145.jpg

«Καθημερινά ανακοινώνετε ότι παγώνετε πολλούς από τους λογαριασμούς μας και γι’ αυτό σας λέμε: "είναι αυτό όλο κι όλο που μπορείτε να κάνετε;”», ακούγεται να λέει μια φωνή στα αγγλικά και συνεχίζει: «εάν κλείσετε ένα λογαριασμό, θα λάβετε δέκα σε αντάλλαγμα και σύντομα τα ονόματά σας θα σβηστούν, αφού πρώτα θα έχουμε διαγράψει τις ιστοσελίδες σας. Με την θέληση του Αλλάχ και θα μάθετε πως ό,τι λέμε είναι αλήθεια»!

Παράλληλα, οι τζιχαντιστές υποστηρίζουν ότι έχουν χακάρει πάνω από 10.000 προφίλ και 150 ομάδες στο Facebook, καθώς και 5.000 λογαριασμούς στο Twitter, ενώ προειδοποιούν πως οι παραβιάσεις θα συνεχιστούν.