Άγριο «κράξιμο» έφαγε από τα «Καλημερούδια» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου όπου ήταν καλεσμένος.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε με προσβλητικά λόγια στις γυναίκες που φιλοξενούνται στην εκπομπή, καθώς είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον παρουσιαστή: «Οι μισές γυναίκες που φέρνεις εδώ είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο στο έξω, όχι δεν είμαι ρατσιστής, αυτές είναι βίζ*τ*ς. Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτές είναι βίζ*τ*ς».

«Οι μισές γυναίκες που περνάνε από τις εκπομπές, είναι γυναίκες οι οποίες δεν έχουν κανένα άλλο προσόν, εκτός από το γεγονός ότι είναι όμορφες και διαθέσιμες» πρόσθεσε, ενώ στην συνέχεια είπε: «Είμαι γλυκός και αγαθός, εξ' ου και οι μεγάλες πατάτες που έχω κάνει ��τη ζωή μου. Οι πατάτες της ζωής μου μιλάνε από μόνες τους για το πόσο αγαθομ***ης είμαι. Κάποια στιγμή γύρισα και είπα σε δικό μου άνθρωπο ότι μετακομίζω, πάω στο Αγαθομ#*νήσι»

Αυτά λοιπόν άκουσαν στα «Καλημερούδια» τα οποία χαρακτήρισαν την εν λόγω δήλωση «τραγική» και «απαράδεκτη».

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για γυναίκες στην τηλεόραση. Δεν είναι ευγενικό για έναν άντρα να βγαίνει και να λέει για τις γυναίκες αυτό το πράγμα. Ακούγεται ρατσιστικό, είναι αγενές. Υπάρχει κάτι που λέγεται ευγένεια και κάποιοι το έχουν ξεχάσει. Ήταν μια αγενής δήλωση» ανέφερε από την πλευρά της η Ντορέττα ενώ ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος πρόσθεσε: «Αν ήμουν η Βίκυ Κάβουρα που χθες ήμουν καλεσμένη θα το έπαιρνα προσωπικά»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ