«ΡΑΝΤΕΒΟΥ!»: Ο ένας και μοναδικός στο είδος του, Μάρκος Σεφερλής είναι ο οικοδεσπότης του νέου οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από το Star!

Ο αγαπημένος Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται με το ξεχωριστό του χιούμορ, όχι μόνο ν�� μας διασκεδάζει τα Σαββατοκύριακα, αλλά και να μας βοηθήσει να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι.

To «ΡΑΝΤΕΒΟΥ!» είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού concept «Blind Date - Ραντεβού στα Τυφλά».

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ - ΤΡΕΪΛΕΡ 3 (1024x683).jpg

Ένας παίκτης αναζητά -τι άλλο;- το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς, όμως, να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, στο τέλος κάνει την επιλογή του.

Ο παίκτης μπορεί να έχει μαζί του ως συνοδό κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, που συμμετέχει στη διαδικασία λέγοντας τη γνώμη του, χωρίς όμως να είναι αποφασιστική.

Η live μπάντα «Walkman the Band» τραγουδά τα αγαπημένα κομμάτια των παικτών, κρατώντας ψηλά το κέφι του κοινού, που παρακολουθεί από κοντά τα όσα γίνονται στο πλατό.

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ - ΤΡΕΪΛΕΡ 5 (1024x683).jpg

Το «ζευγάρι» που προκύπτει κερδίζει ένα ταξίδι, σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενα πολυτελή ξενοδοχεία με δύο μονόκλινα δωμάτια και διατροφή. Το ταξίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής και σε επόμενη εκπομπή θα παρουσιάζεται το πώς πέρασε το ζευγάρι και αν τελικά ο παίκτης έκανε τη σωστή επιλογή!

Ενέργεια, ατάκες, πολύ γέλιο, τραγούδι, καλεσμένοι - έκπληξη στο κοινό και ο σαρωτικός Μάρκος Σεφερλής με το αστείρευτο χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση, δηλώνει πανέτοιμος για το «ΡΑΝΤΕΒΟΥ!», τα Σαββατοκύριακα από την οθόνη του Star!

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο http://www.radevoustar.gr, στη φόρμα συμμετοχής, ή στο τηλέφωνο 211 181 59 09.

Δείτε στο βίντεο τα δύο τρέιλερ, με τον Μάρκο ως καφετζού και ως Ελληνίδα μάνα