Χαμός έγινε κατά την διάρκεια του χθεσινού «Parole», την ώρα που η Αννίτα Πάνια σχολίαζε με τους συνεργάτες της, την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού, την οποία οργάνωσε –ανεπιτυχώς όπως αποδείχτηκε-η Πόλα Ρούπα.

Η κίνηση αυτή της Πόλας Ρούπα «άγγιξε» την παρουσιάστρια, που δεν δίστασε να πει on air:

«Παιδιά είναι σοβαρό το θέμα, αλλά δεν μπορώ να τα παίρνω και όλα σοβαρά! Μην με καταπιέζετε. Πήγε να ελευθερώσει τον άνδρα της! Έχει παιδί μαζί του. Δεν μπορώ να την δω αντιπαθητικά. Δεν μπορώ να πω ότι μου είναι ιδιαιτέρως αντιπαθής η Πόλα Ρούπα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που έκανε, αντικειμενικά, είναι κάτι παράνομο, κακό. Δεν μπορώ, όμως, να μη δω και μια πλευρά της συμπαθητικά, χωρίς όλο αυτό που κάνει να το θεωρώ σωστό και εννοείται ότι είναι κατακριτέο. Είναι μια γυναίκα θαρραλέα, αυτό θέλει πολύ μαγκιά για να το κάνεις. Δεν προτείνω να την θαυμάσει κανείς».

Όταν λίγο μετά την ενημέρωσαν από το control ότι τηλεθεατές παίρνουν τηλέφωνο και την βρίζουν, η Αννίτα Πάνια είπε εκνευρισμένη:

«Παίρνουν τηλέφωνο και με βρίζουνε; Δεν πειράζει, τι να κάνω; Δεν μπορώ να μην λέω και την αλήθεια μου. Πώς θα γίνει δηλαδή; Ας παίρνουν τηλέφωνο να με βρίζουν γιατί είπα ότι συμπαθώ ένα μέρος από την προσωπικότητα της Πόλας Ρούπα. Τι να κάνω, αφού μου είναι συμπαθής; Να πάω σε διαφημιστικό διάλλειμα;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.