​Εξώδικη διαμαρτυρία στο εβδομαδιαίο περιοδικό που δημοσίευσε γυμνή της φωτογράφηση απέστειλε η Τόνια Σωτηροπούλου, υποστηρίζοντας πως δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνήσει και απαγορεύει να αναφερθεί ξανά το όνομά της στις σελίδες του!

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε γυμνή στο τεύχος του «Down Town» της περασμένης εβδομάδας, όπου την είδαμε γεμάτη φράσεις αποχαιρετισμού στον Ντάνιελ Κρεγκ, στο πλευρό του οποίου έπαιξε για λίγα δευτερόλεπτα, καθώς ο ηθοποιός εγκαταλείπει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

image.jpg

Σύμφωνα με την εκπομπή «Spata Live», η Τόνια, όμως, υποστηρίζει πως άλλα είχε συμφωνήσει: στο γυμνό της κορμί συμφώνησε να γραφτούν διάφορες φράσεις για τον αγώνα κατά του καρκίνου καθώς πρωτοστατεί στην καμπάνια «I Live For Me», ή ονόματα σκηνοθετών και τίτλοι ταινιών όπως στο αντίστοιχο «Esquire» απ’ όπου είναι εμπνευσμένο το concept.

Κατά τα λεγόμενα της ηθοποιού, προσπάθησε μάταια να επικοινωνήσει με τη δημοσιογράφο που επιμελήθηκε τη συνέντευξη, κάτι που τελικά έγινε αρκετές ώρες αργότερα, όταν πια το περιοδικό είχε τυπωθεί.

Σαν να μην έφτασαν αυτά, σύμφωνα πάντα με όσα λέει η Τόνια, δεν μπήκε το όνομα του συνεργάτη της που επιμελήθηκε το hairstyling και makeup, αλλά εκείνο του… μόνιμου συνεργάτη του περιοδικού, το οποίο, παράλληλα, φιλοξενούσε και άρθρο της Αφροδίτης Γραμμέλη που την κατακεραύνωνε...

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν για το θέμα